Size bir sırrımı vereyim artık, ben güne gelen yazı ve şiirlerimi hep kendim seçiyorum. Bunu sağlayabilmek için tam 11 yıldır sabah akşam Adem beyimizle, 7 yıldır Sami ağabeyimizle ve birkaç yıldır da MFÜ ağabeyimizle görüşüyorum. Sizler de görüşebilirsiniz, kapıları herkese açık, hiç sıkılmadan uzun uzun izah ederler ve arkadan güne seçerler. Hatta bu sürece kendisiyle barışık iyi niyetli üyelerimiz de katılabilir. Tüm bu ekiple ve site üyesi arkadaşlarla 15.000’e yakın görüşme yapmışım.


Nasıl mı? Aldığım/yaptığım yorumları itinayla okumuşum, irdelemişim, eleştiriyi yanıtlamışım, kapris yapmışım, yanlış anlamışım, özelden sormuşum ve çıkarsamalarımı yazılarıma uygulamışım. Öyle şiir ve yazılarım olmuş ki yıldız dahi alamamış ama aradan zaman geçmiş aynı yazım bellediklerimle tekrar tarafımdan düzenlenip paylaştığımda güne gelmiş. Sonrasında da bu minvalde yazmayı sürdürmüşüm, yeri ve zamanı geldiğinde de gün ile, yıldız ile yazım taçlandırılmış.


Ya tekniğimi bir tutam düzeltmişim, ya hitabetime ve üslubuma ciddi ağırlık vermişim, yeri gelmiş olabildiğince genele şamil ve hatta mümkünse biraz da güncele seslenmişim, yeri gelmiş günlerce sadece şiirin başlığını düşünmüşüm, siyasi veya siyasi algı oluşturabilecek imgeleri, isimleri defalarca gözden geçirmişim, ulusal / dini hassasiyetleri dolaylı ya da dolaysız etkileyebilecek kırmızı çizgilerden yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde açık ve net olarak uzaklaşmışım, hep ben değil de sen ve siz demeyi de bellemişim… hayatı, doğayı, toplumu da unutmamışım, özel günlere itibar etmişim, sitede ne var ne yok okumuşum ….


İşte böyle, bu kıyağımı unutmayınız : ))) Gördüğünüz üzere  sizler adına da binlerce veriyi süzüp neticelerini sizlerle paylaşmış oldum.


Yani bugünlerde siteye çok sık girmiyorum, sırf sizleri düşündüğüm için; önünüz açılsın diye, değilse güne abone olacağım, ne sizleri ne de seçki kurulunu zorda bırakmak istemem :))))

 

Dersinize iyi çalışın, elinizde bunca sayfa ve örnek varken kıymetini bilin.

 

Kolay gelsin dostlar.

 

Kim istemez ki edebi uğraşılarının ödüllendirilmesini …

 

Selamlar, saygılar.

çağatay
( Haydi Kendimizi Güne Seçelim başlıklı yazı MCU :) tarafından 16.02.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.