İÇİM  YANIYOR…

Sokak ortasında yatan 2 ceset var..

Burası Yüksekova…

Daha öncede bir Uzmanın evinin önünde bomba patlatılıp şehid edimlişti.

Yüksekova neresi..

Uyuşturucu trafiğinin PKK öncesi bile bilinen mekezlerinden bir yer…

Piyasaya çıkan ilk arabaların, çarıkla sürüldüğü yer…

Devletin olmadığı, olamadığı bir yer…

İki cansız bedeni gördüğümde kahpece saldırının sokak ortasında hangi cesaretle yapılabildiğini düşündüm.

Asker olan ama işe sivil giden iki uzman….

Cesaretin değil korkan yönetim anlayışının ilçede hakim olduğunu gösterir bir veri…

 Yiğit insanlar,yiğitliklerini sadece makam koltuklarında mazlum biçare insanlara bagırıp çağırarak gösterirse , devletin olmadığı ilçede sokak ortasında devleti temsil eden kişilere İnfaz gibi eylemlerde bulunurlar…
İçim yanıyor..Korkak komutan ve yöneticiler ,halkı öteleştirerek ,onlara taviz vererek memurlarını sivil giyindiriyorlar.
Problemler görmezden gelinerek ,halı altına süpürülerek değil  üstüne gidilerek çözülür.iDARİ İRADE,SİYASİ İRADE müşterek hareket edmelidir.

    Yöre halkı iyice şımarmış ve işi azıtmıştır…

    EY SİYASET, Birkaç markalaşmış suç şehilrlerini özel olarak ele alıp çalışacaksın. İlk önce orada devleti var edeceksin.Devleti var etmek üniformayı giyerek işe gitmekle başlayacak ,memuruna ters baktığında dahi TACİZ  olarak algılanıp sorgusu yapılıp ,yargılamasını yapacaksın…

      Korkak insanları oraya ne komutan ne de memur olarak göndereceksin…Hemşerlik ve akrabalık baglarının güçlü olduğu yörede okul hademesini bile tayinini batıya cıkarıp batılıyı orada calıştıracaksın…Ev ev arama izinlerini çıkartıp SİLAHLARI TESLİM ALACAKSIN..Ruhsatsız silah bulunduranlarını hepsini içeri tıkıp,cezasını paraya cevirmeyeceksın.Valilik kararı ile İlçe giriş çıkışlarını tezkereye baglayacaksın.kanun bunların hepsine cevaz veriyor.

           Yoksa SİYASET SEN, bizi kandıramazsın ,operasyonalara başladı diyerek 2 helikopter motorunun sesi ile balans ayarını sen ancak komutanlarına yada PKK gizli yada örtülü baglı siyasetçi ve yönetici lerine  yaparsın

          İçim yanıyor.
         Adanalı ve Kayseri  şehidlerimiz..Ciğeri beş para etmezlerce kahpece şehit edilmelerine Sonra iyi ki ben orada komutan değilim diyorum.
         KANUN AN OLUR, HUKUKİ DAVRANMANIN GEREKÇESİ OLUR... AN OLUR HUKUKSUZ DAVRANMANIN GEREKÇESİ OLUR.
          MERKEZİ İDAREDEKİ EFENDİLER AKILLI İNSANLARI ÖZEL EGİTİMLE ORAYA GÖNDERİP YÜKSEKOVA  gibi suç markası haline gelmiş birkaç ilçeyi hallaç pamuğuı gibi atmadıktan sonra ŞIMARMALAR DEVAM  edecektir.
         Bizim KIZGINLIĞIMIZLA  beraber…
( İçim Yanıyor... başlıklı yazı HALİLİ tarafından 6.07.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.