Buruk Bayram

Müslüman bayramları buruk geçiyor nice yıllar. İslam''ın düşmanları son yıllarda Müslümanlara Ramazan'da saldırıyor, bayramı onları zehir ediyor. İslam''ı ve Müslümanları ikinci sınıf insan, hatta insan değil yaratık sayan bir küfür cephesiyle karşı karşıyayız.

Bu anlayış ve zihniyet dünyayı yaşanır olmaktan çıkarmakta, hayatı insanlara zehir etmektedir. Medenileştiğini zanneden bu küfür cephesi ikiyüzlü bir politika izlemekte, çifte standart yapmaktadır.

Amerika Irak''a Ramazan''da saldırmış, Iraklı Müslümanlara dünyayı zehir etmişti. Aynı şekilde İsrail her defasında Filistin''e Ramazan ayında saldırmakta, bayramı onlara zehir etmektedir. 

Bu zamanlamayı özel olarak yapmakta ve bu eylemiyle Müslümanların inançlarını sarsmayı hedeflemektedir. Burada biz hemen hatırlatalım ki batı Yahudilik ve Hristiyanlık arasında bir konsensüsü sağlamış, ancak İslam''ı bir türlü içine sindirmemektedir.

İslam'ı ve onun peygamberini ilahi öğretiden bir ayrılma olarak görmüş ve göstermek istemiştir Batı. Bu davranışıyla kendi batıl dinlerini ve mensuplarını koruma içgüdüsüyle hareket ettiğini göstermiştir.

Yahudiliğin bir ırk dini haline getirilmiş olmasından dolayı onu benimsemekte güçlük çekmemiş ancak kendi öğretisini rafa kaldıran evrensel İslam dinini yok saymayı, yok sayamadığı, yüz yüze geldiği zamanlarda ise yok etmeyi planlamıştır.

Oysa Yahudilik Hristiyanlığın ilk zamanlarında onun azılı düşmanıydı. Hristiyanların yok edilmesi için Yahudi önderleri amansız bir mücadele veriyordu. Hristiyanlığın simgesi çarmıh bu mücadelenin simgesidir. 

Ancak her iki dinin tahrif edilmesinden sonra vahyedilen bu yeni dine düşmanlıkta birleşmişler, onu yok etmek için amansız bir mücadele vermişlerdir.

Her iki dinin de tahrif edicisi Yahudi önderleri olduğunu düşünürsek olay daha iyi kavranır ve Yahudiliğin ve onun uzantısı dünya hakimiyeti planlayıcıları Siyonizm'in dünyadaki bütün kötülüklerin kaynağı olduğu daha iyi anlaşılır.

Bu gün dünya baştan başa zulümle donatılmışsa bunda Yahudiliğin ve Siyonizm''in payı büyüktür. Dünyada bin bir karışıklık, bin bir felaketle karşı karşıyayken bir sorumlu aranıyorsa dünyayı antisemitizm korkusuyla esir alan Siyonizm' dir.

Dünyada şeytanın hakimiyetini tek başına gönüllü bir şekilde kurmaya azmetmiştir Yahudi Siyonistler. Onlar şeytanın saltanatının gönüllü uşaklarıdır. Bütün güçleriyle Adem oğullarından intikam almaya kendisini adamış, İblise var güçleriyle yardım etmeye ant içmişlerdir.

Onun için Müslümanlara Ramazanda ateş saçmayı, bayramda kan kusturmayı adet edinmişlerdir. İçimizdeki Siyonist uşakları da aynı zihniyettedirler ve bunu hiç çekinmeden her fırsatta göstermekten çekinmemişlerdir.

Bu gün Filistin'de yapılan budur ve İslam alemi hala küfrün bu niyetini fark edememiştir. Artık Müslümanların uyanma vakti gelmiştir. Yoksa bu zulümler artarak devam edecektir. Bizi demokrasi ve insan hakları yalanıyla uyutan batı şer gücü insan haklarını hiçe saymakta, Müslümanları korkunç katliamlarla yok etmekte tereddüt etmemektedir.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 30.7.2014
( Buruk Bayram başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 10.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.