Münafıklar Ve İslam Düşmanlığı
MÜNAFIKLAR VE İSLAM DÜŞMANLIĞI

A A Denemeleri MÜNAFIKLAR VE İSLAM DÜŞMANLIĞI

MÜNAFIKLAR VE İSLAM DÜŞMANLIĞI

Adem as ile başlayan dünya macerası adalet ve zulüm terazisinde bir aşağı bir yukarı gidip gelmekte. Şeytanın Havva''yı kandırması Allah adına olmuştu. Adem ve Havva bütün saflığıyla bu Allah adına aldattığı o günden beri en vahim aldatma Allah adına yapılanlar olmuştur.

Onun içindir ki şer güçler inananları hep bu yöntemle kandırmış, hala da aynı yöntemi kullanarak aldatmaya devam etmektedir. İlk aldatmadan bu yana hak din mensupları en büyük darbeyi bu yoldan yemişlerdir. Şairin dediği gibi ‘Batıl hemişe batıl olur amma müşkül budur ki suret-i haktan zuhur eder''.

İşte bu gün bir defa daha bu çeşit aldatmayla karşı karşıyayız. İlk gün olduğu gibi tarihin her devresinde bu tip aldatmalar görülmüş, hala da görülmeye devam etmekte. Yahudi asıllı dönme münafık Abdullah İbn-i Seb''e''nin sureta Müslüman görünerek yaptığı fitneler İslam dünyasında derin yaralar açmış, asırla süren Şia belasının Müslümanların başına musallat etmiştir.

Önce Hz. Osman''a Mervan oğullarını işbaşına getirmekle suçlamış, sonra da bu suçlamayla isyan hareketi başlatmış, Medine gençlerini tahrik ederek Halife''nin katline yol açmıştı. Ardından Hilafete gelen Hz. Ali ‘ye karşı ardı arkası gelmeyen fitneler başlamış, önce Cemel Vakası sonra Sıffin savaşı ve Hariciler fitnesi hep bu Allah adına aldatma yoluyla yapılmıştır.

Bu kabil aldatma tarihin her döneminde yapılmış, zamanın İslam halifesine ‘Şeriat isteriz'' diyerek ayaklanılmış 31 Mart ihtilali ile İslam''ın en muktedir halifesi hal edilmiş, koskoca İmparatorluk Yahudi emelleri için Turancılar eline un ufak edilmiştir. Turana giderken virana dönen büyük İslam devleti adım adım yıkılmış, yok edilmiştir.

Aynı hileler bütün İslam coğrafyasında icra edilmiş, İslam Müslüman görünümlü münafıklar eliyle darbe üstüne almış ve almaya da devam etmektedir. Bu hilelerin ardında hep Yahudi vardır ve İslam''ı her zaman ve yerde tahtından etmek için elinden gelen her türlü yalan ve desiseyi icra etmekten geri durmamıştır.

İslam topraklarında kurtarıcı hareket diye yapılan bütün yenilik ve devrimler hep bu yolla yapılmış, Müslüman halk hep sureti haktan görünerek aldatılmıştır. Şeriat-ı Garra hep Müslüman görünümlü münafıklar eliyle darbe almış, Müslümanlar en büyük darbeyi küffardan çok münafıklardan görmüştür.

Mısır''da Müslüman kardeşler mensubu Enver Sedat ve Müslüman görünümlü Sisi, Suriye''de Hafız adlı zalim eliyle tarihin en büyük zulmü yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Aynı zulüm diğer İslam ülkelerinde de suret-i haktan görünerek icra edilmiştir.

Aynı oyun yüzyıllardır aynı şekilde icra edilmiş, yine de icra edilmeye devam etmektedir. Bu gün Müslüman görünümlü yöneticilerden çok İslam adına vahşet üreten terör örgütleri de birer büyük münafık hareketlerdir.

DEAŞ, BOKO HARAM ve PKK gibi örgütler hep bu minvalde hareket eden şer örgütlerdir. İslam dışı olmakla beraber İslam''ı istismar eden yapılarıyla hep birer ihanet şebekeleridir.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 19.10.2015
( Münafıklar Ve İslam Düşmanlığı başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 4.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.