Yüzyılın Yanılgısı 2 Batının Yalan Dünyası

BATI’NIN YALAN DÜNYASI 
Gerçekten bu yüzyılın en büyük yanılgısı budur bana göre. Batı dünyayı büyük yalanlarla aldatmaktadır. Ve Doğu sürekli bu yalanlara kanmakta, aldanmaktadır. 
Batı’dan kastımız Osmanlı’nın Orta Asya’dan gelip Anadolu’yu yurt edinmesi, Batı ülkelerini yarıya ele geçirmesi, Viyana kapılarına dayanmasından sonra Bizans’ın yıkılıp Doğu Roma’nın bir daha dirilmemecesine yok olmasından sonra Batı’ya göç eden pagan medeniyeti kendi içinde yaşattığı paradigmalarından sonra kendinden saymadığı, ötekileştirdiği, düşman saydığı Doğu diye adlandırılabilecek Dünyanın Batı kesimi dışında kalan bölümünü ezebilmek, sömürebilmek için büyük bir yalan sarmalı kurmuştur. 
İşte bu yalan sarmalı bazen demokrasi, bazen insan hakları ve hümanizm, bazen de özgürlük, eşitlik ve adalet talebi olarak karşımıza çıkmaktadır. İçi boş bir karam haline getirilmiş bu yıldızlı yalanların insanlığı avutmak, köleleştirmek için büyük bir oyun olduğunu dünya ve özellikle Doğu nedense bir türlü kavrayamamıştır. 
İşte Batı dediğimiz İngiltere’nin başını çektiği Avrupa ve en yeni Batı sayılabilecek olan Amerika Birleşik Devletleri bu büyük yalanı öyle planlı, öyle organize bir şekilde oluşturmuş ve işlemiştir ki Dünya yüzyıllar geçmesine rağmen uyanamamış ve bu büyük yalan sarmalından bir türlü kurtulamamıştır. 
Bu tarihi yalan ve yanılgının bu kadar güçlü, kuşatıcı ve yıkıcı olmasının nedeni Batı’nın bu yalanı oldukça mahir bir şekilde ve büyük organizasyonlar kurarak sistemleştirmiş, onu gerçeğin yerine ikame etmiş olmasıdır. Batı bu işte mahirdir, oldukça yeteneklidir. Bu yetenek onun ruhunda var. 
Roma nasıl önceleri yok etmek için bin bir türlü vasıtalarla savaştığı Hristiyanlığı nasıl putperest eştirerek kendi pagan ruhuna dönüştürdüyse dünyayı da çeşitli entrikalarla oyuna getirmekte ezim ezim ezmektedir. 
Batı bu işte mahirdir dedik; çünkü batı o medeniyetin adıdır yalanın medeniyetinin. Bu şeytanın medeniyetidir. Bu şeytanın saltanatıdır. Batı Allah’a isyan etmiş Kabil’in şehvetperest ve Ensest medeniyetinin adıdır. Batı Lut (As.) a başkaldıran kavmin mirasçısıdır. Onun içindir ki Batı bütün gücüyle İslam aleminin ortasına yerleşmiş fesat yuvası İsrail’in arkasında, hatta onun emrindedir. 
Batı Deccal ’ın medeniyetini kurmuştur ve o medeniyeti onun adına sürekli güçlendirmektedir. Batı zulmün imparatorluğudur. Batı zulmün ve yalanın saltanatını kurmuştur asırlarca. Ama onu adalet süsü ve doğruluk yalanıyla süslemiştir. 
İspanya hapishanelerinden serbest bırakılıp Amerika’ya yollanan azılı katiller Kızılderilileri bu yalanın saltanatı için yok etmişlerdir. Yine aynı katiller Kızılderilileri yok ettikten sonra onların uçsuz bucaksız ülkelerine el koymuşlar, bu uçsuz bucaksız ülkenin zengin topraklarını ekip biçmek için Afrika’nın masum kara derili insanını en vahşi yöntemlerle hayvanlar gibi avlayıp, gemilerle Amerika’ya götürerek köleleştirmiş, aç biilaç, kırbaç altında çalıştırılmış, en insanlık dışı ortamlarda yaşatılmış ve bu günkü yeni Roma Amerika doğmuştur. Aynı Amerika bu firavun medeniyetine taş taşımak için sürekli Doğu- İslam ülkelerini karıştırmış, o ülkelerin yönetimlerini aydınlarını medyasını ele geçirerek doğal kaynaklarını sömürmüştür. Bununla da yetinmemiş o ülke insanlarını da madden ve ruhen kendilerine bağımlı hale getirmişlerdir. Bu bağımlılıkta o kadar ileri gitmişlerdir ki o ülkelerin insanlarını gönüllü köle haline getirmişler, bir yandan savaşlarla başlarını belaya soktukları bu ülke insanlarını ekonomik yönden fakirleştirmiş sonra da az bir ekmek karşılığı satın almışlardır. 
Ayrıca bütün bu korkunç zulümleri yalanlarla adalet diye göstermiş, insan hakları makyajıyla süslemiş, özgürlük yıldızıyla allayıp pullamış, bu yalancı aldatıcı melek yüzlü şeytan doğuyu kendi cehenneminde ateşlere atmış bütün dünyayı cehenneme çevirmiştir. 
Ahmet KEMAL

Ahmet Kemal




( Yüzyılın Yanılgısı 2 Batının Yalan Dünyası başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 28.08.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.