BM MİZANSENİ

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER bir tiyatro oynuyor. Mübarek sanki Naşit’in kumpanyası. Yıllardır dünyanın gözü önünde oyun oynuyor, dünyayla alay ediyor. Küstahça ve alaycı tavırlar takınıyor. Yıllardır İsrail zulmüne karşı etkin bir tavır almıyor, göstermelik kararlarla dünyanın tepkisini azaltıyor.

Birleşmiş Milletler terör kuruluşudur. Birleşmiş Milletler zulmün bayraktarıdır, dünyadaki tüm karışıklıkların sorumlusudur. Zalimlerin destekçisi, mazlumların düşmanıdır. Kuruluşundan bu güne yaptığı tek şey ABD-İsrail ittifakının güdümünde olmaktır. Dünyayı bölüp parçalayarak sömüren Yeni Roma’nın kukla teşkilatıdır. Bu Yeni Roma’nın daha önceki yazımızda ne olduğunu anlatmıştık.

Bu yeni Roma’nın Batı ve Doğu Roma olarak ikiye ayrıldığını, Doğu Roma’nın ABD ve AB olduğunu açıklamıştık. İşte bu şer imparatorluk dünyanın tek sorunudur. Mazlum milletlerin en büyük düşmanı bu Yeni Roma’dır.
Dünyayı inim inim inletmektedir. Aralarında anlaşarak bütün insanlığa acı çektirmektedirler. Sahnede görülen sözde terör örgütleri bu Yeni Roma’nın taşoren kuruluşlarıdır ve onlar tarafından kurulmakta, gizlice desteklenerek güçlendirilmektedirler. El-Kaide, EL-Nusra, Boko Haram ve daha niceleri.

Eskiden bölüp parçaladıkları ülkeleri tiranlarla yönetiyor, içten içe sömürüyorlardı. Artık demokrasi maskesi altında sömürmeyi deniyorlar. Demokratik ülkelerde meydana getirdikleri terör hareketleriyle karışıklıklar çıkarmakta, böylece yöneticileri hizaya getirmekte, o ülkenin yeraltı ve yer üstü kaynaklarını sömürmektedirler.

Bu sömürünün en büyük aracı BM ve ona bağlı teşkilatlardır. Afrika’yı iliğine kadar sömüren Yeni Roma, Afganistan’ı El-Kaide ile karıştırarak oraya yerleşmiş, Pakistan’ı karıştırmış, Irak’ı bölmüş, Suriye’yi parçalamıştır. Şimdi Türkiye için hain planları yürürlüğe koymaktalar,

Yeni Batı Roma bunları yaparken, Doğu Roma ise boş durmamakta, doğu Roma’nın batısı Çeçenistan’da kukla hükümetle zulüm ve sömürüsünü sürdürmekte, Doğusu ise Türkistan’da zulmünü artırarak sürdürmektedir. Ne gariptir ki İsrail Gazze’yi bombalarken Çin Türkistan’da cinayetlerini artırmayı seçmiş, dünyanın dikkati İsrail üzerindeyken, zulmünü perdelemeyi seçmiştir.

Bu Yeni Roma’nın zulmünü en iyi perdeleyen ise BM ve ona bağlı kuruluşlardır. Aslında şer ekseni bu Yeni Roma’dır. Bu Yeni Roma’nın en büyük düşmanı İslam dünyasıdır. Dostluk perdesi altında düşmanlığın en büyüğünü İslam dünyasına yapmaktadır Yeni Roma.Bu zulüm geçici ve mevzii değildir, kalıcı ve sathidir. Bütün dünya yüzeyini sarmıştır bu zulüm. Sezar’ın zulmünden daha büyüktür bu. Cengiz’in istilasından daha vahşidir. Atilla’nın Avrupa’yı istilasından daha korkunçtur. Stalin’in zulmünden daha tehlikelidir.

Birleşmiş Milletler bu yeni Roma’nın kukla örgütüdür. Bu kukla örgüt mazlumun daha fazla ezilmesine, kan ve gözyaşının daha fazla akmasına neden olmaktadır. İsrail’in adım adım Filistin’i ezip yok etmesine, Sisi’nin Mısır’da Müslümanları katletmesine yol açmakta, Afgan halkının huzursuzluğunu sonsuza dek sürmesine, Suriye ve Irak’ın katliamların ülkesi olmasına . Libya’da, Yemen’de bir türlü devlet otoritesinin sağlanamamasına neden olmaktadır.

Bu BM teşkilatı dünyayı tam bir cehenneme çevirmiştir Yeni Roma’yla beraber. Bu cehennem tüm dünyayı kuşatmıştır.


Ahmet Kemal




ismail karaosmanoğlu
Kayıt Tarihi:28 Mayıs 2022 Cumartesi 21:47:41

BM MİZANSENİ YAZISI'NA YORUM YAP
"BM MİZANSENİ" başlıklı yazı ile ilgili
düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi diğer okuyucular ile paylaşın.

( Bm Mizanseni başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 28.05.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.