Beni soracaklar sana resmen biliyor musun? Yani soracaklar mesela; Bu hayatta seni en çok kim sevdi diye. Ya da soracaklar; Seni bu hayatta en çok güldüren kimdi diye. Ya da; Hayatına giren en ilginç insan kimdi diye. Ya da adım geçecek birkaç saniye de olsa aklına geleceğim, Ama aklından kalbine düşebilirsem ne mutlu bana. Belki de senin gülümsemene cam kırıkları gibi düşeceğim, Sen tam gülerken; O gün adımın geçişini aklına getireceksin istemeden de olsa ve ben aklına geleceğim. Belki bir pişmanlık olarak belki de geçen güzel günler olarak, Belki de dünyanın en salak insanı olarak. Ama aklına geleceğim, Saklayamayacaksın beni kendinden. Belki acı bir hatıra olarak yaşayacağım sende. Ama aklına gelecek miyim? Evet. Bak işte bu beni mutlu etmeye yeter. Ama sen üzülme, Ama beni de unutma. Hep güzel günlerimizi hatırlarsın belki de. 

Ben seninle ilgili hiç bir şeyi unutmadım biliyor musun? Hala aklımda ve kalbimdesin. Unutamam da zaten. Ama bir gün gelir de bir şeyleri unutursam bir tek; Senin o beni seyredişlerini unutamam. Gülüşlerini unutamam. 


( Beni Soracaklar Sana başlıklı yazı Aşığım tarafından 24.05.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.