Dualarıma sığdırdım ben seni. Düşünsene senin için dua eden bir adam, Ona ne yaparsan yap senin için dua ediyor. Çünkü çok seviyor, Çok sevmek yetmez ya hani güzel sevmek de gerek. Merak etme sevgili bu adam güzelde seviyor. Hayal kırıklarının arasında seni bir daha seviyor. Sen bu adamın her gün, düşündükçe yeniden aşık olduğu kadınsın. Gülüşündeki çocuğu seviyor bu adam belki. Belki onu terslemeni bile seviyor, Belki kalbinden geçeni, Sorgusuz sualsiz yaptığın zamanlarda: Onu sevdiğini ağzından kaçırmanı seviyor. Sahi neden onu sevdiğini açıkça belirtmek istemiyorsun? Bu hayat bu kaçmalar için fazla kısa değil mi sence de? Herşeye rağmen umut eden bu adamı neden sevemiyorsun? Gerçi bazen ağzından kaçırıyorsun, O kahverengi gözlerin de ele veriyor kalbini. Gözlerin diyor ki: Seviyorum seni. Çok. Çok olmasa da sevdiğini söylüyor gözlerin. 

Belki de herşey yanlış anlayınca güzeldi.

Ben yanlış mı anlıyorum acaba? Gözlerindeki yazıyı ben yanlış mı okuyorum? Seviyor musun? Yoksa sevmiyor musun? Ne dersen de seviyorsun bence. 

Ama yanlış anlamalarda güzeldir. Sen ne dersen de. 
( Belki De Herşey Yanlış Anlayınca Güzeldi başlıklı yazı Aşığım tarafından 10.05.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.