Ben bizim bile olmayan bir şarkının nakaratında sabaha karşı 5 gibi bir daha sevdim seni. Ve bana inan: O saatte bile en güzel ben severim seni. 

Seni düşünürken hep bana herşeyi unutturmanı istedim, Bilmeden de olsa 'ikimiz' kavramı herşeyi unuttursun istedim. Unutturduğun zamanlar oldu, Hayattan kopardığın çoğu gece yaşandı geçti. Ama bazen düşündüklerim beni daha da yordu 'ikimiz' beni daha da yordu. Söyleyemediklerim, Cesaret edemediklerim, Hayal kırıklıkları. Ama sonra gülüşlerin, Gülüşlerin kapladı yine düşüncelerimi o zaman bir kere daha seni düşünmek iyi geldi işte. O yüzden ben herşeye rağmen şunu isterim: Seni düşünürken sabah olmasın. Gecelerimi seni düşünmekle geçireyim ama, Geceler hiç bitmesin. Hayalin hep benimle kalsın ve düşündüklerim beni yormasın. Aklıma hep iyi olduğumuz zamanlar gelsin, Hep sev sen beni. Ve hep gülüşlerin takılsın düşüncelerime. 
( Seni Düşünürken Sabah Olmasın başlıklı yazı Aşığım tarafından 10.05.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.