Sevgililer günü bugün! Niye günleri ayırırlar hiç anlamadım... Anneler günü, babalar günü, öğretmenelr günü, sevgililer günü vs.günler.. Annemizi anneler gününde arayacağımıza veya hediye alacağımıza sair günler arasak ne kaybederiz.. Aynı şekilde babalarımızı, öğretmenlerimizi ve sevgilimizi niye gününde hediye almak isteği olur içimizde.. Babamızı durup dururken hediye alsak veya sevdiğimizi gösteren mesaj atsak sevinmez mi?Öğretmenimizi sabah okula giderken bir demet çiçek götürsek, gözündeki parıltıyı hissetmez miyiz..?

Sevgilimize gül almak için veya hediyeler almak için ilahi sevgililer günü olması mı gerekir..? Ben hiç anlayamadım böyle günleri.. Ama dostlar orda görsün diye ister istemez uyuyoruz.. Ağız ucundan da olsa kutluyoruz.

Sabah uyandığında sevdiğin birine kısa mesaj ile sevdiğini hissettirmek veya arayıp hatrını sormak o kadar zor bir iş olmasa gerek! Onun için sevdiklerimizi ihmal etmeyelim. Aranmayı beklemeyelim. Biz arayalım! Sadece özel günlerde arandıklarını hissettirmeyelim... Sevgililer gününü kutladığımızda sevgiler daha mı kalıcı oluyor..? Sevginin günü yoktur! Seviyorsam her gün seviyorumdur! Sadece sevgililer gününde değil! Sevginin derecesi de yoktur! Cebinde ekmek alacak parası olmadığı halde sevgilisine veya eşine çiçek almak için öz veride bulunan arkadaşlar, sevgimizi her zaman gösterelim... Gününü beklemeyelim... Bütün günler bizim! Pahalı hediyelerle değil; güler yüzle, tatlı dille sevgimizi gösterelim. İmkanımız olduğu sürece bibirimizi hatırlayalım ve küçük hediyelerle sevgimizi gösterelim... Unutulmadıklarını ve sevildiklerini gösterelim.. Küçücük şeylerle mutlu olalım..Mutluluğun sırrı bu değil mi sizce?

YİNE DE BÜTÜN GÜNLERİNİZ SEVGİYLE DOLSUN.. SEVGİSİZ KALMAYIN..
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN... NİCE YILLARA İNŞALLAH..
SIDIKA EMEK
( Sevgililer Günü başlıklı yazı sidika-emek tarafından 14.02.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.