ŞİİRSEL HAYATLAR
8.BÖLÜM:AŞIK RECAİ
         Nesrin'in kırmızı arabası arızalandığından Esra'nın siyah arabasını Esra kullanıyordu.Ön koltukta Esma ve Esma'nın kucağında dişi terier Boncuk vardı ..Arka koltukta Nesrin ve Kerime vardı .Nesrin,sessizliği bozdu:
“-Bugün günün bütün günü pezevenk Recai’ye gitti.Kıl saçkıranı olan Recai'yi veterinere götürdüm.Veterenir dönüşü evde suskun ve durgun olan Recai'nin durumunu veteriner çözdü,kızlar.Meğerse Recai,veterinere gelen dişi terier cinsi köpeği olan Boncuk'a aşık olmuş .”
Esma,kucağındaki dişi terieri severek söze koyuldu:
“-Birazdan sevgilin Recai ile buluşacaksın.Heyecanlı mısın Boncuk?”
Boncuk,hiç oralı değildi .Kerime söz aldı:
“-Bizim çocuklarda kedi beslemek istiyor,pek de izin verdiğim söylenemez.Malum kedinin kılları her tarafa dökülür diye istemiyorum.”
Nesrin,bence al, dedi.
            Nihayet,Nesrin'in evine gelmişlerdi.Arabayı park ettikten sonra arabadan çıkan Nesrin ve arkadaşları,apartmana girişi çoktan yapmışlardı.Bindiler asansöre.Asansör,beşinci kata ulaştığında durdu.Anahtarıyla açtı evin kapısını Nesrin.Onları Recai,karşıladı:
“-Hav Hav.”
Esma,Recai'nin gözüne sokarcasına Boncuk'u eliyle tuttu:
“-Bak burda Recai,kim var?Sana sevgilini getirdik.”
Esra,söz aldı:
“-Kızım Boncuk'u bıraksana,Boncuk ile Recai,hasret gidersin.”
Esma,haklısın, dedi.
                Recai ile Boncuk,halının üstünde buluştular.Önce kokladılar birbirlerini.Sonra,birbirlerini takip etti,sanki evi devriyeye çıkmış gibiydiler.
             Boncuk,Recai'nin ilk aşkıydı.Baba olma sırası artık Recai'deydi.Bakalım kaç tane bebeleri olacak Recai'nin..Recai mutlu olunca Nesrin ve arkadaşları da mutlu oldu.

HİKAYE: OĞUZ BATIN
( Şiirsel Hayatlar Sekizinci Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 26.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.