ŞİİRSEL HAYATLAR 
3.BÖLÜM:HER ŞEY ESRA İÇİN
     “-Ayarladığın yollukları motosikletin römorkuna koyayım Esracım.”
      “-Tamam aşkım.Aşkım bak ne dicem?”
        “-Söyle aşkım.”
       “-Bodrum dönüşü Nesrinlere uğrayalım Feritçim.”
        “-Tamam aşkım .”
             Ferit ile Esra,motosikletiyle Bodrum'a gitmek için yola koyuldu.Ferit dikkatli bir sürücüydü ama hızı seviyordu.Çok hızlı gidiyordu.
              Bir anlık dikkatsizlikle sürdüğü motosiklet neredeyse tırın altında kalacaktı.Ferit ile Esra'nın bedeni yola savruldu.Ama Allah'tan başında kasları vardı.
                Nesrin,Esma ve Kerime üç gündür Esra'dan haber alamıyordu.Üç arkadaş,meraktan deliye dönmüştü.Esra'yı bulmak için Nesrin'in evinden çıkmışlardı.Nesrin Karakola,Esma ve Kerime de hastanelere bakacaktı.
            Esra'nın geçirdiği trafik kazasından dolayı Bodrum Devlet Hastanesinde yattığını öğrenen Nesrin,Esma ve Kerime Bodrum'a gitmek için Nesrin'in kırmızı arabasıyla yola çıktı.Esma yol boyunca ablası Esra için ağladı.
             Nihayet Bodrum'a ve hastaneye gelmişlerdi.Hastanede onları hastane danışmanı karşıladı.Esra'nın adını ve soyadını veren Nesrin,Esra ile Ferit'in yoğun bakımda yattığını öğrendi .
            Üç arkadaş yoğun bakımda bekliyordu.Yoğun bakımdan çıkan doktora Esra ile Ferit'in sağlık durumunu sordular.Doktor şöyle dedi:
      “-İkisi de çok kan kaybetmiş.İkisinin de kan grubu sıfır negatif.Acil kana ihtiyaç var.”
     “-Doktor Bey kanı nerden bulabiliriz?”diyen Nesrin'e cevap Esma'dan gelmişti :
     “-Yakında AVM var,ordan anons geçerez Nesrincim.”
     “-Tamam kanı bulcaz doktor bey.İlginiz için teşekkür ederiz.”
           Nesrin ve arkadaşları ,yakınlarda bulunan AVM 'ye gitti.Avm'nin danışmanınla konuştuktan sonra hemen anında kan anonsu geçtiler.Anons şöyleydi:
    “-Bodrum Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hasta için sıfır negatif kana ihtiyaç var.Kan vermek isteyen vatandaşlarımızın Bodrum Devlet Hastanesi’ne gitmesi önemle rica olunur.”
           Esma'yı ağlama nöbeti tuttu.Kerime ile Nesrin ikisi birden aynı kelimelerle arkadaşını teselli ediyorlardı:
    “-Her şey Esra için.Üzülme tatlım onlar iyileşecekler.”
        Dile kolay on beş gün sonra Esra ile Ferit iyileşmiş ve hatta hastaneden taburcu olmuşlardı.Nesrin’in evine gittiler.Evde onları Recai karşıladı:
    -“Hav hav.”
   Nesrin söze atıldı:
   -“Recai,sana geçmiş olsun diyor Esracım.”
    Recai'yi başından seven Esra,Recai'ye teşekkür etti.

HİKAYE:OĞUZ BATIN
( Şiirsel Hayatlar Üçüncü Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 22.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.