Ülkenin saygın sayılabilecek  üniversitesinin en popüler bölümünden dereceyle mezun olmuş, üç yabancı dili ileri düzeyde bilen ve entelektüel üst düzey bir yöneticinin özeleştirisi   veya itirafı diyebileceğimiz şu konuşması çok dikkat çekici değil mi?

"Ömrümün okul sıralarında geçmesini çok isterdim;kitaplarım,defterlerim,kalemlerim ve silgim,benim için,yeryüzünün en çıkarsız dostlarıydı."

"Sadece öğretmenimizden azar işitmek isterdim,haylazlık yapıp  ödevlerimizi yapmadığımız zaman."

"Keşke cebimde iki simit,bir tost,bir ayran alacak kadar param olsaydı da, hayallerim bana küs olmasaydı."

"Sabah ezanından akşam ezanına kadar tarlalarda amelelik yapan altmış yaşındaki o mübarek insan,babam,koysaydı cebime sadece harçlığı  da bereketi olsaydı, toplantı köşelerinde kendini bilmez küstahlar,bahşiş adı altında rüşvete tesebbüs etmeselerdi."

"Yalnızlığı yaşayamıyorum bazen 'ne halimiz varsa görün,'deyip gitmek istiyorum insanların  olmadığı yere çok bunaldım.Kendi kendini yönetemeyen insanları yönetmeye kalkışmak kadar budala iş yoktur."


( Üst Yönetici başlıklı yazı berberce tarafından 12.05.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.