Kaldır Perdeyi Göreyim Seni
Kaldır perdeyi bir kez göreyim seni, ne ahir isterim nede dengini söner mi? bilmem mumun  yanık hali, kaldır aradaki rengi mealini, ne göz isterim ne de takati cezmi mi, kaldır perdeyi bir kez göreyim seni. 
Kirli suya dokunan derviş dedem kalmadı ihtiyar eşe şefkat-i şerbet ikramı dillere boyalıydı evvelden arar oldum sokaklar bomboş kaldı, kaldır perdeyi kokun gelsin muhterem gönüller duaya gelsin. Ağrıyan başım öyle kendi halinde.. yeşeren toprak hayat ehlinde, şaşar bedenim daima yolculuk halinde mutluluk tanımsız zat-i içimde, hadi! inat lütuf buyur kaldır perdeyi bir kez göreyim seni. Helal rızık kovaladım durdum benden olmayanı dermancı niyetiyle sordum, garibin ahına kandil duaları okuyup secde sayılarını unuttum cemreler düşer insan döner asıl ehline, kaldır perdeyi bir kez göreyim seni kaldır perdeyi bin kez göreyim seni. 

İbrahim KANDAMAR 
25.02.2024

( Kaldır Perdeyi Göreyim Seni başlıklı yazı Mavihüzün tarafından 26.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.