Kendi ülkemizin sınır güvenliği için yapılan operasyonlarda; terör örgütü pyd’nin hedeflerini imha eden, ordumuzun siha’sı Amerika tarafında düşürüldü! Amerikalı yetkili yaptığı açıklamada “üzgünüz” ifadesini kullandı! Memleketin bazı kanallarında Amerikalı yetkilinin, kaç defa “özür” dilediğini sayıyorlardı! Güler misin ağlar mısın? Amerika yaptığı hiçbir kötülükten,  iğrençlikten, işlediğini cinayetlerden asla üzüntü duymaz! Amerika Irak’a “Saddam’ın elinde kimyasal silahlar var!” Yalanı ile girip bütün dünyanın gözü önünde Irak’ın ırzına geçti! Sözde batı medeniyeti ne yaptı? GÖRMEZDEN GELDİ!      


“Saddam’ın elinde kimyasal silahlar var” söylemi ne kadar gerçekse, sihamızı düşürdüklerinde yaptıkları, “üzgünüz” açıklaması da o kadar gerçek! Lafı hiç uzatmaya gerek yok! Amerika bizim müttefikimiz değil! İşin daha da kötü olan tarafı, Amerika şerefli bir düşman da değil! 1.5 milyar dolar ödediğimiz ne f-35'leri, ne de 1.5 milyar doları geri verdi Amerika! Hem hırsız! Hem Katil!

Yetmezmiş gibi bize vermediği silahları, bizim terör örgütü dediğimiz katil sürülerine veriyor!


“Amerikan Rüyası” diye dünyaya pazarlanan iğrenç bir yalan var! Amerika kendini dünyaya böyle pazarlarken aynı  Amerika dünyanın bitmeyen kabusu oluyor! Ve halen Amerikan sevicileri, Amerika'ya övgüler diziyor! Bu övgüleri dizenler emperyalizme de destek vermiş oluyorlar!


Sonra da “vatanseveriz” diye ortalıkta dolaşıyorlar!


Antiemperyalist olunmadan vatansever olunmaz!

 

 

 

Amerika rüya falan değildir!

 

Amerika demek; cinayet, ölüm, gözyaşı, iğrençlik demek! Nerede petrol, sömürülecek bir kaynak var, nerede savaş varsa Amerika oradadır!


Amerika sömürü demektir!


Amerika savaş demektir!


Amerika ölüm demektir!


Amerika dünya haritasındaki en iğrenç! En pislik! En aşağılık! Çıkmaz bir lekedir!

 

Amerika dünyanın CESET TANRISIDIR

( Ceset Tanrısı Amerika başlıklı yazı Yusuf Tümer tarafından 16.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.