Tanrı dünyayı yedi günde yarattı. İnsanoğlu ise fani dünyadaki cehennemi yüzyıllar içerisinde, ilmek ilmek ördü… Hep yukarıda olduğu söylenen Tanrı’ya dua edenler, hep cebindeki Tanrılardan medet umdu! Adalet ise her gün çağırılan ama bir türlü gelmeyen ruh gibi! Adalet denen şey gerçek suçluların zırhı oldu. Bu zırh ancak suçlarla paramparça edilebilir! İşte böyle durumlarda günahlarda sevaplar kadar asildir!

Yoksullukta bu cehennemin en büyük şehirlerinden biridir. Yoksulluk insanı; doktor yapar, mucit yapar. Yoksulluk bitmeyen bir çiledir… Yaşarken kıymeti olmayan, ancak toplu ve sıra dışı bir şekilde öldüklerinde fark edilir yoksul insanlar…

Bu ülkede ünlülerin silikonlu memeleri, birde yoksullarının cesedi reyting yapar!

Bu ülkedeki en büyük sorunlardan bir tanesi şudur. Herkes her boku yer! Ama kimsenin ağzı kokmaz! 

Günah işleyecek cesareti, sabredecek gücü kalmayanlara ise tek kurtuluş çaresi intihar olur! İntihar edenler korkak değillerdir! Ölüm korkusunun olduğu yerde intihar; ölüme karşı şanlı bir başkaldırıştır!

Bu başkaldırışı yapanlar kimlerdir? İnsanlığın piçi! Yalnızlığın öz evlatlarıdır…

Bu cehennemin zebanileri ise sahte ahlak bekçileri ve nasihatçilerdir! Ahlak tek kişiliktir! Yanında ikinci bir kişiyi taşımaz! Ahlaklı olan başkasına ahlak bekçiliği yapmaz! Gerçekten ahlak diye bir derdi olanlar sadece kendi ahlakları için mücadele edenlerdir!! Nasihat fahişe olsaydı, ortalık pezevenkten geçilmezdi! 

Kimse cehennemde yaşamak istemez. Ama her mecburiyet, zamanla bir tercihe dönüşür. Böyle bir yaşam mücadelesi sürer.

Bu mücadeleyi verenler…

Cehennemin gönülsüz emekçileridir….

( Cehennemin Gönülsüz Emekçileri başlıklı yazı Yusuf Tümer tarafından 2.09.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.