Umut en sinsi düşman en kansız  işkencedir.Nerden başlayıp nerde bitireceğimi bilmiyorum ama siz,siz olun o altın kalbinizi altın kalbi olana  yani hak edene verin,yoksa benim gibi çok canınız yanar.

Gece yarısı gelen mesajlarla beynimden vurulmuşa döndüm  ama hissediyordum çünkü her aradığımda meşgüldü,demekki bir başkasına müsait oluyordu.Çok yorgun olduğunu,hemen yatıp uyamak istediğini söyleyince,ısrar etmezdim o gün veya o gece  hiç konuşmazdık.

Yaklaşık bir yıl olmuştu tanışalı,sevmiştim onu,alışmıştım ona bir bebeğin mamasına alıştığı gibi çünkü ilk tanıştığımızda o kadar saf,temizdi ki... Onu kendi sözleriyle vurmak istiyorum :

"Ben kimselere benzemem,"diyordu,
"Hiçbir erkeğe güvenmiyorum ve evlenmek istemiyorum."diyordu,
"Sen beni bırakmadıkça ben seni bırakmam."diyordu,
"Ben çok kıskancım ve gün gelir benden bıkarsın."diyordu...

Akşamki mesajları neydi peki?
"Sana söylemek istediğim,iki haftadır telefonla konuştuğum birisi var, bu pazar buluşacağız."

Nerden nereye  be Nergiz....

Ama emin ol,bunu  bana yapan ilk sen değilsin,hep yalan söylemem diyenler,kimseye güvenmem diyenler oluyor ilk terkedenler....Bu konuda  tecrübe sahibi oldum senin gibiler  yüzünden.

Doğru,hakikaten kimseye benzemiyormuşsun....

Benim için"artık"çağı başlamıştır bundan sonra...

Artık kimseye aşık olmak istemiyorum çünkü her aşkın sonu hicran oluyor.

Artık  katıla katıla gülmek istemiyorum çünkü güldüğüm kadar hıçkıra hıçkıra ağlayacağımı biliyorum.

Artık sevmek istemiyorum çünkü ne kadar seversem o kadar da nefret edeceğimi çok iyi biliyorum.

Artık kimseyle konuşmak da istemiyorum çünkü konuştuğum kadar yalan dolan ve ihanet karşısında sessizliğe bürüneceğimi biliyorum.

Artık kimseyle tanışmak istemiyorum çünkü tanıştıkça kirli çamaşırlarının açığa çıkacağını biliyorum.

Artık kimseyi kazanmak için çalışmayacağım çünkü çalıştıkça o kişiyi kaybetmek daha kolay oluyor. 

Hangi psikiyatr ve hangi psikolog söylerse söylesin,benim iddiamdır,evli de olsanız,sevgili de olsanız bir kimsenin  gerçek  yüzünü asla öğrenemezsiniz çünkü insanlar tanışırken kendilerini  farklı ya da olması istedikleri gibi tanıtırlar.

Keşke herkesin  alnında,karakteri yazsa,
"Yalancıyım,dolandırıcıyım,seni aldatıyorum,"gibi.

"Beni derde koyup kaçtınGözün aydın, sevin gayrıYüreğime yara açtınGözün aydın, sevin gayrı…"bu şarkının mısralarıyla  sana veda etmek ve bu şarkıyı her dinlediğimde seni  hatırlamak ne kadar da acı...

( Nergiz başlıklı yazı berberce tarafından 10.01.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.