"Evlilik nedir?"diye sormuşlar bir amcaya önce ömür törpüsüdür demiş  sonra eklemiş:

"Hayatımız hep beklemekle geçiyor  oğlum,kimi işini kimi eşini kimi servetini kimi sabahı kimi geceyi kimi öleceğini kimi de mahşeri...Eğer eşin iyi olursa hiçbir şeyi beklemenize gerek kalmaz,cennettesinizdir.Fakat eşimiz kötü olursa-odanız zindan olur,yatak odanız kabir-ne ölümü beklemenize gerek kalır ne mahşeri,cehennemdesiniz demektir."

"Kilo alıp vermek istiyorsanız,evlenin.
Sinir hastası olmak istiyorsanız,evlenin.
Yolunmuş tavuğa dönmek istiyorsanız evlenin  çünkü  kel  kalacaksınız.
Topal ördeğe dönmek istiyorsanız evlenin çünkü eşinizin gözüne girebilmek için gece gündüz çalışacaksınız ve giremeyeceksiniz,romatizmalarınız artacak topal kalacaksınız."

Ben hep söylemişimdir kadınların sorunları kadar kocaların sorunları da vardır dile getirilmeyen,bunu söylediğim  zaman bana"hem cinslik yapıyorsun" diyorlar bir kaç koca sorunlarını yazmaya kalksam "duygu sömürüsü yapıyorsun"diyorlar,bizler bu önyargıları yıkmadığımız sürece birbirimizi anlamanın imkanı yok.
( Evlilik Nedir başlıklı yazı berberce tarafından 12.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.