AŞKIN İKİ YÜZÜ
İki insan severek evlendiler diyelim haydi şöyle bir hayale yolculuk yapalım ne dersiniz?
Belli bir zaman sonra her şey monotonlaştı ve artık konuşacak bir seyleri kalmadı,ikisi de farklı heyecanlara yelken açmaya başladılar ve facebookta  ikiside yeni biriyle tanıştı,yaşadıklarını eskitip ,yaşayamadıklarının çoskusuna kapıldılar,anlatmak ve anlattığının cazibesine kapıldılar.
Fotoğraflarını görmek istediler ve gönderdiklerinde birde baktılar ki artık birbirini sevmedikleri eşleriydi karşında duran adam ve kadın....
Birlikteyken biten ne çok şey vardı oysa yeniden aşkın elleriyle kalplerine yeniden o gizemli anahtarla o odanın kapısını sonuna kadar açıp yarım kalan masalı  delice ve tutkuyla yaşamaları için.
Tutkular yüzölçüm hesabı bilmezdi oysa yeninin ormanlarında tutuşan ,bir ormanı aşkla yakıp yok eden eskinin kuytularında saklananı yeniden keşfetmekten başka neydi ki?
Uzaklaştıkça yakınlaşan,yakınlaştıkça hep uzaklara saklanan minelaşkın karanlık yüzüydü sadece...
Süheyla Altinkaya Turan
( Aşkın İki Yüzü başlıklı yazı Suheyla tarafından 15.10.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.