1 Topraktan Ötesi Yok
        Topraktan ötesi yok tatlım. Bir avuç ölüm için değil bu kavgalar. Eller çeşme , petrol akıyor avuçlardan. Para derdinde çoğu tatlım. Anlamak için saatlerce kitap okumak gerekmez. Petrol koklatın siyonistlere, onlar için masumların kan kokusu gibi... Bunun için öldürüyorlar, amaçları barış değil! Topraktan ötesi yok tatlım. Bir gün herkes hesabını verecek. Evet, tatlım; batı kandırmaya devam ediyor bizi. Ne kadar sürer söyleyeyim mi ? İslam hakim olana kadar. İşte o zaman gerçek bir vatan olacağız. Demokrasi tuzağı bitecek tatlım. Petroller Türk bayrağı renginde akacak. Dokunamayacak kimse bize. İnlerine ineceğiz onların... Bizi bilmiyorlar tatlım. Nasıl bir Selahaddin Eyyüb-i olduğumuzu, Fatih Sultan Mehmed olduğumuzu. Gücümüzü haktan aldığımızı bilmiyorlar. Müslüman Türkleriz biz, öyle sözde Müslüman olanlardan değil.. Halis muhlis Osmanlı evladıyız tatlım. Medeniyetleri yerin dibine batsın. İslam medeniyeti dışında hoşgörülü, sadakatli, mütevazi, insaflı, vicdanlı ve yardımsever başka medeniyet var mı ? Yok tatlım yok..... Olmayacakta.. Yutturdular bize çağdaşlığı.. Modern hayat telef etti bir çoğumuzu. Kim müsaade etti bunlara tatlım, hakkımı helal etmiyorum onlara.. Mantık düşün, dinimizden uzak bir millet olmuşuz, medeniyetimizi kaybetmeye ramak kalmış. Tevhid inancı unutturulmuş , Şirk içinde çoğu insan... Erkekler kadına, kadınlar ziynete tapar olmuş. Yalan mı tatlım? Nerede kaldı ' La İlahe İllallah ' sözü ile Allah c.c ile yapmış olduğumuz sözleşmemiz? Yırtmaya nasıl meyil ettiniz ? Hani Allah'tan başka ilah yoktu. Peki , farkında olmadan ne kadar şirk işleniyor, düşünüldü mü hiç ? 
Unutma bunu tatlım ; düşün ! Tek kaynak Kur'an'dır diyene de kulak asma. Bunlarda zındıktır. Sünneti inkar ediyorlar tatlım. Unutmuşlar Kur'an-ı, Sünneti, İcma ve Kıyası...
Özümüz olalım artık..... Özümüzü kaybettikçe kim olduğumuzu kaybediyoruz. Kim olduğumuzu kaybettikçe , Allah'a kul olmayı unutuyoruz. Allah'a kul olmayı unutunca hepten kendimizi unutuyoruz. Sonuç mu ? , Allahsız kanunlar doğuyor ve asıl kanun koyucu ( Hz. Allah ) unutuluyor ve beşeri kanunlar başlıyor.
Bak tatlım,
-Beşeri kanun; zina et der    
İlahi kanun;  zina etme der.
-Beşeri kanun; içki iç der,
İlahi kanun;   içki haramdır der.
-Beşeri kanun   açıl saçıl, harama kendini teşvik et der,
Ama ilahi kanun gözünü yabancıdan koru der. Daha da sıralanabilir tatlım...

Değerli bir hocamın sözü ile bitirmek istiyorum :
   '' Çanakkaleyi geçemediler ama Çanaktan girdiler '' 

Not: '' İmanın gerekliliklerinden biri, tağutu ret etmektir ''


           B. BABETTE
          19. 03. 2016


( Topraktan Ötesi Yok başlıklı yazı Büşra Krcn tarafından 19.03.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.