1 Sen İş Kadınısın Müşterin Servetin

 Sen İş Kadınısın Müşterin Servetin!..
Günün aydın uyandım yine sabah oldu her zamanki telaş günün başlangıcı. Nasıl olacak bu günde? ilk işim önce temiz bir duş almak,  sonrası seçilmiş  özenle hazırlanmış güzel kıyafetler giyinilecek, daha sonrası taranacak saçlar vede yüze sürülecek temiz bir görüntü hallinde bir krem çünkü sen sen iş kadınısın!. Biraz makyaj fazla olmamak şartıyla biraz yüz ifadeni kontrol ettikten sonrasında da giyim kuşamına biraz göz atmak aynanın karşısında, disiplinli bir görüntüyü yakalamak. ilk işin sen iş kadınısın kendini daha farklı hissetmen gerek. Neden?  Sen farklı olki sana imrenecek kadar kişliğine yoğunlaşsınlar. Hem kendin ol hemde iş kadını kariyerini müşteri önünde sergile, sana gıpta olsunlar,  seni örnek alacak şekilde sana sen gibi dönsünler!.
Onlar vede sen birbirinizi tamamlayan ikilisiniz!
Onlar olmazsa sen sen olamazsın bunu bil,  sende olmazsan onlarda  nerde dağıtacaklar acılarını, sitreslerini ve ilk işin aşağı inersin kendinden emin adımlarla.   ilk kapının açıldığında karşında görürsün ilk müşterini erkek yada kadın  farketmez sana göre onlar adeta biçilmiş bir kaftan sende onlara göre öyle  buda müşteri diyaloğudur.  Adeta sana taparcasına yüzüne bakarak seni selamlıyacaklar bir pirenses veya bir kiraliçe edasıyla ayağa kalkacak sana  sırf saygı duyduklarından kıymetini bil ha.a.a  ne kadar sevildiğinin. Müşterin senin veli nimetindir.  Onlar olmazsa sen olamazsın!.  Hepsi palavra olur,  onların varlığı sana güç vede moral verir,  sana artı birikimleriyle  fayda  sağlarlar.
Müşterin senin  altın yumurtlayan tavuk adeta;  onlarsız sen ne  iş kadını, nede işletmen olamaz!.  Bu ikili her zaman olmalı ki birbirinizi teraziliyesiniz.  Onlarında sana gelmeleri çözemedikleri dertelrini sana sırdaş olarak aktarırlar. Sende onlara bir nebzdede cevap verirsen  öylede servet vermiş gibi olursun,  senden aldıkları güçlede ellerinde tutuşmuş çiçek demetleriyle sana teşekküre gelirler.  Müşterin senin canın,  senin varlığın,  ikinizde ortak paydalardasınız,  bir bütünsünüz her ikinizde dönüşümlerinizi kendi içnizde hesaplarsınız menmun olup olmadıklarınızı veyahutda yüz yüzede konuşursunuz bir bir buda işletme menmunuyeti buda müşteri menmuniyetidir.
 Şunu bilki seni müşterilerin ayakta alkışlıyorlar. Senin yüzün onları mest etmiş onları  ya.a.a  sadece güler bir yüz onları sana bağlayan,  içindede insan olduğun kocaman bir kavram,  ondandır sana kocaman duyulan saygı saygılanman, onlardan birisin sen istersende kaç! Onlar seni sokaktada bulur sarılır sever sen isim yapmışın,  senin yüzün onlarda yer edinmiş birkere kaçamazsın onca sevgi çemberinden daha ne olsun. Körün istediği  bir göz,  allahım vermiş sana iki göz bundanda mutluluk duymalısın. Kocaman bir cansın sen yaa.a. sen neymişsinki  bu kadar sevilen, sayılan sanki bir yıldız kayması gibi düştün müşterileriyin gönüllerine.
 Nede olsa senin iş tecrüben sen iş kadınısın kolaya alınacak gibide değil senin tutumun vede kavramın dengeleyici olmalıki terazinin  kefesi aynı ayarda kalsın.  Sen büyük değilsin  iş kadını seni büyük yapan müşterilerin şunu bil haa.a!. Müşterinlede  karşılıklı selamlaşmalar hiç çıkarsız verilir alanda menmun verende yüzler gülerken gerilir adeta gönülden gelir. Sevgi kalpten olmayınca selamda olsa yüzler gülmez. O halde o kadar içiçesinki müşterilerinle sende,  onlarda okadar menmunlarki adeta sana dünyaları veriyorlar.
Hiç çıkarsız sende öyle burada iletişim müşteri vede işletme iş kadını sıcaklığında gönül dostlukları oluşur. Birdaha senin gülen yüzünü gönül gözüyle gören müşterin,  senin;  ebediyen birdaha seni bırakmamak adına müşterin olur. Buda müşteriyle senin sen olduğun için bırak iş kadını sıfatını sen insan olduğun için bütün yoğunlaşmalar.   Birdaha ebediyen yalnız bırakmayan  müşterilerin senin en değerli yerin. Onlarsız sen olamazsın buda nedemek ? Önce kendin olki  müşterine hizmetin güzelliğini veresin!.
Müşterinde  olsun senin servetin...

Dönüş Korkmaz. 6 . Mayıs . 2015 ... Bernkastell_ Kues`dan...

( Sen İş Kadınısın Müşterin Servetin başlıklı yazı Mosell 07 tarafından 7.05.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.