Daha dün gibi aklımda seni gördüğüm o gün desem inanma. Büyümü yaptın bana her şeyi unuttum bir anda, özlerin kaldı aklımda. Aslında tüm bedeninin güzelliği aklımda ama nedense gözlerinde kayboldum.118 acili aradım bu konuda yardım veremiyorlarmış, olsun ben gözlerinde takılı kalayım bana yeter.

 

Mutluğu bulamayacağım diye çok ağladım ama seni buldum şimdi, akan nehirler gibi çağladım.

 

Gözlerin ile bana aşk dolu bakman, beni gönülden sevmen tam mutsuzluğun sahilinde kaybolurken elimden tutman aşkın güzelliğinden gönlünün güzelliğinden başka bir şey değil.

 

İlk tanıştığımız günü hatırlamıyorum ama gülen gözlerini hiç unutamıyorum, büyümü yaptın bana aşk büyüsü hayatım kızma şaka söylüyorum, unutur muyum seni gördüğüm o günü, rüzgârın saçlarında dalgalanarak gezindiğini unutmadım tüm güzelliğin ile karşıma çıkışını gülüşünü aşk dolu sarışını ayağına dar gelen ayakkabının sana verdiği o kabir azabı sancısını unutur muyum.

 

Çok iyi oldu o ayakkabıyı sana bir numara dar veren tezgâhtara, daha sonra gittim teşekkür ettim. Neden mi düşündüm iyi ki ayakkabı ayağına dar geliyordu ve canını acıtarak kabir azabı veriyordu ve ben yüzündeki ıstırabı görerek yanına yaklaşarak sana yardım teklifinde bulundum ve sende kabul ederek o gün seni kollarımda taşımama vesile oldu seni tandım ve kalbimin sultanı olsun.

 

İkincisi aldığın ayakkabının markası var böyle bir yanlışlığı yaparak nasıl sana bir numara ayakkabı satarlar diye mağazaya gittim, durumu anlattım müdür tezgâhtarı çağırdı ve tezgâhtar bir numara ayakkabıyı bilerek sunduğunu, bazı mutsuz genç kız müşterilerine bunu ara sıra yaptığını söyleyerek-bunu hangi cüret ile yaptığını ve artık nasıl hissediyorsa onu söylemedi- bu bir numara küçük ayakkabının ayağa verdiği sancıyı görerek yardımcı olma bahanesi ile birçok kişiyi mutlu ettiğini söyledi.

 

Ve kendisi de eşi ile böyle tanışmış mutlu olmuş ve o günden sonra bekâr genç kızların bazılarına ayakkabılarını bir numara küçük veriyormuş ve yıllardır, bu bir numara küçük ayakkabıyı iade eden bir müşterisi dahi çıkmamış ya sevgilim. Seni seviyorum sevgilim biliyorum, sende beni seviyorsun deliler gibi olmasa da az deli gibi seviyorsun biliyorum.

( Dün Gibi başlıklı yazı kul mehmet tarafından 12.06.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.