Uyku Ölür Mü? Evet, Ölürmüş!


Uyku Ölür Mü? Evet, Ölürmüş!

 

  Uyku ölür mü? Evet, ölürmüş buna Filistin de ki kardeşlerimizin Katil Amerika ve uşağı İsrail-it’in bombalar altında karanlıklar içinde parçalanırken artık uyku öldü! Uyumak haram oldu, uykunun b/ölünmesine ilk defa bu kadar canlı yaşayarak herkes sessiz kalınca anladık. Rabbim keşke daha önce uyumadan düşmanı yenmek için kardeşlerimize silah sağlasaydık yanlarına giderek silah yapımın öğreterek hepimiz bir ebabil kuşları olsaydık. Ah lakin şimdi bizim için insanlık için olmaz oldu, oysa Rabbim senin için ”olmaz” diye bir şey yoktur, sen “kün” “ol” dersin ve anında olur, sen Nusret’inle Rabbim kardeşlerimize zaferi oldurtasın, bizlerle bu kapıları kardeşlerimize açmamız için sen yetişensin Rabbim, çünkü senden başka yetişen yok Rabbim.

   Filistin de vahşet soykırım yapılırken sadece uyku değil insanlığımızla bizlerde öldük, oysa biz iman edenler olarak bir lokma ekmeği dörde bölerek yetindiğimiz dünyayı kimseye dar etmezken, eden zalimler ve şereften yoksun olanların üzerine yürümedikten sonra tüm çaba boşunadır! Evler taşlarıyla molozuyla, kardeşlerimizin çocukların üstüne birer birer yıkılırken, altında can veren masum çocuklar kardeşlerimize ancak yanına vararak, silah yardımıyla zalimlerin üstüne varmadıktan sonra duanın niyetsiz ne faydası olacak? Artık zalimin üstüne yürüme vaktidir Rabbimin Nusret’iyle inşallah.

 

   Yazıklar olsun bizlere ve Müslümanlığımıza, gerçi gerçek değil, kimlikte Müslüman olunca olacağı budur! Kana doymayan, zalimler kan emiciler yarın yine kana susayınca üzerimize yürümeyeceğim ne malum? Silahlanmak için bir çaba içinde olmayan, ellerinde imkânları alınan kardeşlerimize, birer silah biz olabiliriz, bizdeki silahları vererek, kendimizi içine kurşun gibi koyarak zalimin sinesine saplanarak öldürmeliyiz, başka çaresi de yok artık.  Filistin de ki kardeşlerim ölüyor bizimle, Gazze yıkılıyor bizimle Rabbim sen Nusret’inle yardım et zafer ile taçlandır Müslümanlar çünkü” Zafer senindir Rabbim”, inşallah, âmin, vesselam.

 

Mehmet Aluç


( Uyku Ölür Mü? Evet, Ölürmüş! başlıklı yazı kul mehmet tarafından 23.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.