1 Aslında Tedirginim Kalışlarına

 

Tedirginim kalışlarına, bir yudum suyu kana kana içmene tedirdinim yarim. Pazartesiden cumartesiye kadar pervasızım gözlerine, hüzünlü ceplerimde bıraktığım borçlar, el konuldu şiirlerime, devrik cümlelerime saçılan bir sürü rivayet, hangi masalın kahramanısın sen? Kimin prensisin? Bir sürü öykü dilimde bozguna uğramış, sessiz harfler ırmağı, ünlüler çoğalıyor “sen”  derken. Kör bir noktada paslı dudaklar.
Hayır, hayır...Söyle yalnızlığım gerçekten tedirginim kalışlarına, içten dinlemelerle yorgunum gitmeye...Dudaklarından az öte bir yerde , bakışlarında öfkeli yağmurlar. Dökülen yıldızlarım, cevaplayamadığım sorular, duyulan hadiselerle aşkın geçikmiş mutluluğu, son tren çığlığında İstanbul gidiyor. Ve gündüzleri en mavi yanlarımdan dökülüp gidiyorsun.

( Aslında Tedirginim Kalışlarına başlıklı yazı Eylüll tarafından 19.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.