GÖNÜL KAHPECE SEVERSE AŞKIN SONUNDA, YARADAN ÖTÜRÜ DİYE SEVDALANMIŞ YÜREKLERE  NEDENİR...UNUTAMADIM.ÇOK ÖZLEDİM.BOĞAZIMDA DİZİLEN HER YUMRUĞUNDA İÇİMDEN ALMAK GÖZLERİMDEN AKAN YAŞLAR AKSIN İSTİYORUM.SESİM KISILACAK KADAR SESLENMEDEN SADECE ONU DİNLEMEK İSTİYORUM.SADECE ONUN VARLIĞIYLA MUTLU OLURKEN BU GÖZLER ...AŞKI TADAN GÖZLERİ KISKANIR OLUR BU SEVDA...HEY ALLAHIM...BU NASIL SEVDA BU NASIL ÖZLEM...SANA DAİR NE VARSA BU YAŞAMDA ÖZLER BU KULUN...AFFET BU KULUNU SANA OLAN ÖZLEMİNİ DİLE GETİRKEN ACIMA ÖFKELENME AFFET AFFETKİ YOKSUN KALMASIN SENDEN....AMA NEDERSEN DE SENDE MUTLULUK BULAN HER CANLIYI KISKANIR BU SEVDA
ADINI KONULAMAMIŞ O GÜZELLİKLERİN SADECE GÖZÜMÜM GÖRDÜĞÜ, SESİNİ DUYDUĞUM HER OLAY SANA YAKINLAŞTIRIR.BU KADAR BENCİLLİKLERİN ARASINDA BU KADAR RİYAKARLIK KOŞTUĞU  HAYATTA BU KADAR YAZAN, İÇİNDEKİLERİ PAYLAŞAN KULLARINI AFFEDERKEN BU SEVDA KULUNU UNUTMA..
 
SADECE YAZACAK KADAR GÜCÜ OLAN İNSANLARI YAZMAKTAN ALIKOYMA...
BUNUDA KAZANCA DÖNÜŞTÜRECEK KULLARINDAN EĞLEME BENİ..............................................................................................................!
( İçimdeki Sevdaya Dair başlıklı yazı tarhan tarafından 26.09.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.