Bir yerlerden mi duymuştu  yoksa bir yerlerden mi okumuştu  hatırlamıyordu  ama şöyle diyordu o sözde:
"Sevmediklerinizden ve gıcık gittiklerinizden intikam mı almak istiyorsunuz,çok basit,onun aklına "üç harflileri sokun yeter."

Onun da iş yerinde kıl kaptığı çelimsiz ve pasaklı arkadaşı vardı,mecbur kalmadıkça birbirleriyle konuşmazlar ve birbirlerine diş bilemekten geri durmazlardı.Sohbet esnasında "senin içinde üç harfliler var"deyince olanlar olur,surat asan,konuşmayan kimse kuşkuya kapılıp nedenini öğrenmek için peşinden koşmaya başlar,aralarındaki küslük yerini dostluğa bırakır ancak intikam almak isteyen diline dolamıştır:"Senin içinde üç harfliler var."

Ofiste,koridorda,salonda,asansörde ve merdivenlerde hep bu sözü duymaktan gına gelen adam sonunda dayanamaz iyice korkmaya başlar:
"Ne olur bana yardım et,hangi hocaya hangi doktara  gideceğiz,tımarhaneye tıkmasınlar beni!"

Şakacı arkadaş itiraf edince arkadaşı derin bir "oh"çeker.
-Üç harfli...
-Salak salak konuşma ne üç harflisi?
-Sen söylemiştin ya.
-Ulan, ben de seni  akıllı zannederdim herkesin içinde üç  harfli vardır:b...



( Psikolojik Savaş başlıklı yazı berberce tarafından 21.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.