1 Lütfen Sen Yaşa

Eski bir günlüğün sayfalarında ölüp gitmiştim, insan her bir günün sayfasında ölümü yaşar. Senin sayfalarında öldürüldüğüm gibi kendi sayfalarımda da ölürüm ben. Yaşama hakkı elinden alınmış kişileriz biz, ne derler bilirsin insan her gün yeniden doğar demek ki her gün de ölür.

Ölmek ! yüreğinden vurulup kaybolup gitmek gibisi en acısıdır. İnsan yüreksiz doğar büyüdükçe yüreği de büyür. Bazı yürekler vardır korkak gelişir, ölmeye niyetsiz; bazı yürekler vardır cesur ölmeye hevesli.

Bugünlerde her yer tuzak dolu ama senin tuzaklarında sadece sen vardın. Öldürmeye değil ölmeye gelirdi insan. Ben ölmeye gelmiştim ama sen tarafında kalmaya sabredemedim kendi pimimi kendim çektim.

Yaşamak ve sevmek sabır istiyor. Seven yaşamayı istiyor. Sabreden sevmeyi, yaşamayı ve ölmeyi görüyor. Ölmek ne güzeldir senin sayfalarında ise, senin ellerinin sıcaklığında ölü bir beden olarak ruhunu taşıtmak.

Bilmiyorum sen mi öldün ben mi öldürüldüm, ama bugünlerde masumlarda ölüyor. Sayfalar ölümler ile kararıyor, biz yok oluyoruz sen iken siz oluyoruz.Ve bir not düşüyor sayfalarımıza sensizlik çok acı diyorlar tuzaksız, yüreklerimizdeki acının tuzaklarından.

Bugünde akşam oldu ölmek zamanı, hangimiz yarın doğacak bilinmiyor ama lütfen sen * * * * * * * yaşa.


UĞUR DEMİRÖZ

( Lütfen Sen Yaşa başlıklı yazı Uğur Demiröz tarafından 19.03.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.