Sonsuza dek sevmeliyiz birbirimizi,bazende bir kaşık suda boğacakmış gibi kızmalıyız.Öyle yada böyle sevmeliyiz işte.Yorgun gözlerle gelmelisin eve, yaşlı ve yorgun gözlerle bakmalısın.Ve ben o bir çift gözde huzur bulmalıyım sadece.

Birtek onlar hayat vermeli bana.Masaj yapmalıyım ağrılarını dindirmek için. Sabahları söylenmelisin gömleğimin düğmesini dikmedin mi? Bu tşörtüm neden ütüsüz? Akşam yemeğindede söylenmelisin yine. Bu yemek tuzsuz.Yinemi patlıcan diye mesela.Öperek uyandırmana gerek yok ki.Kalbimden öpmeyi bilmelisin önce.Dün biraz sinirliydim,affet diyebilmelisin.Sonra çocuklarımız olmalı biri kız biri erkek.Okula başladıklarında aynı heyecanı hissetmeliyiz.Senden ve benden birer canlı düşünsene .Ödevlerine yardım etmeliyiz birlikte.Sen arada bir maç izliyorum sen ilgilen dediğinde ben sinirlenmeliyim.Daha dün haftalık verdim.Ne çabuk bitirdiniz diye sormalısın onlara. Kızımızın erkek arkadaşı olduğunda,kıskançlığın tutmalı,çok yüz veriyorsun bu kıza,ben kızımı paylaşamam diye.Keşke olmamalı cümlelerimizde.Keşke böyle yapsaydım,keşke seni tanımasaydım dememeliyiz.Keşke seni daha önce tanısaydım.İyiki seni tanıdım demeliyiz her senemizde.Yıl dönümümüzü unutmalısın arada birde, sonra ben kızmalıyım sana.Son nefesimi yanında vermeliyim,ve gözlerinin içine gülerek bakmalıyım son nefesimde bile.Bana böyle güzel bir ömür yaşattın diye.

İŞTE BÖYLE ÇÜNKÜ BEN;
Yalnız senin kadının olmak isterdim...Tuhaf ama gerçek.! Hayat kadar gerçek ,varlığın kadar gerçek, yanlız senin kadının,belkide çocuklarının annesi olmak..Beni senin değiştirmeni isterdim.Yanlız senin kollarında huzur bulmak.Hem bir "baba şevkatiyle okşa saçlarımı isterdim hemde "kadın oldugumu hissetir bana..Kollarında hem sakin bir çocuk olmak isterdim hemde kadın olmak..Yanlız sen bak isterdim gözlerime,yalnız senin gözlerinde boğulayım sadece..Zordur bir kadının gönlünü fethetmek..O mertebeye senin ulaştığını görmek isterdim.Yalnızca sen dokun isterdim tenime.Yanlız senin ellerin titretmeli bedenimi..Rüya mı yoksa gerçek mi ayırt edemeyecek kadar mutlu olmak isterdim...Şaka değil gerçek,sevgin kadar gerçek,yanlız seninle yaşlanmak isterdim..Sana "erkeğim" diyebilmek..Yıllar sonra bile bana "kadınım"demeni isterdim göğsünü gererek..Küçük ama huzurlu bir evde yanlız senin nefesini duymak isterdim...Son nefesimi yanında verebilmek..Koca bir ömür satırlara sığacak kadar küçük işte. Küçük,kısacık ama huzurlu bir ömür yaşamak isterdim seninle..Son nefesimde bile elini tutup sana son kez gururla "erkegim" diyebilmek ne de gurur verici olurdu herhalde....

( Seninle Bir Ömür başlıklı yazı busra94 tarafından 8/31/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu