Farkında mısın?                                                                                                                                                   1


Seninle tanıştığımız günden beri ne çok şey değişti.Boyum,kilom,saçlarımın uzunluğu.Herşey,herşey değişti.Hayatıma yeni insanlar girdi.Seninle yaşadığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım.Bilirsin keşkelere yer yok hayatımda.Eğer zamanı geri çevirmek mümkün olsaydı her dakikasını tekrar yaşamak isterdim.Söylemek istediğim sözler biriktirdim ama hepsi boğazıma düğümlendi.Hiçbirini söyleyemedim.Keşke söyleyebilseydim.Bak bir keşkem oldu.Zaman ne çabuk geçti bilmiyorum bildiğim tek şey geçen zamanın içimi acıttığı yaramı dahada açtığı.Biliyorum sana geç kalmıştım.Keşke daha önce tanısaydım.Bir keşkem daha oldu bak. Aşk denen yasak elmayı yerdin bana.Ama inan ki çok tatlıydı.Tadı damağımda kaldı.Herşeyinle sevmiştim seni.Tüm hatalarınla..Ayrıcalıkların vardı senin.Neyse ben gidiyorum yetersiz olsada söyleyeceklerimi söyledim.Arada bir yanıma gel,toprağımı sulamayıda unutma emi.Kendine iyi bak Sakın üzülme. Bak ben üzülmüyorum artık.Seni seviyorum Beni güzel  hatırla..


Büşra ÖZDEMİR

( Hoşçakal başlıklı yazı busra94 tarafından 6/15/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu