Bugün satırlarca yazı yazdım.Herşeyi anlattım kağıda.Kalbimde ve zihnimde biriktirdiklerimi eksiksiz aktardım sonra defalarca okudum onu.Tam olarak bumuydu anlatmak istediklerim.Kelimeler yetmemişti belkide.En sonunda kağıdı yaktım! Kağıt yandı ama ben yanmadım. Çünkü benim anlattıklarım yandı anlatacaklarım değil.Daha anlatacağım çok şey var.

Gece oldu biraz çay ve ''Geceyi Sana Yazdım'' şarkısının eşliğinde yine yazmaya başladım.Ne kadarda doğruydu geceydi ve ben yine durmadan sana yazdım.
Elim ikidebir telefona gidiyordu.Adına bakıyordum ve adın bile yazma sebebim olmaya yeterken yazdım satırlarca.Gözlerim doldu,bir süre sonra birkaç damla aktı istemeden kağıda.Bunuda yaktım ama benim içim yanmadı yine.Ne zaman yanar benim içim biliyor musun? Yazmayı bıraktığım zaman,söylemek istediklerim tükendiğinde,Kutup Yıldızı misali parıltın bittiğinde yanar.Orhan Veli ne diyor; ''

Beni güzel hatırla 
Sayfalarca mektup bıraktım sana 
Şiirler yazdım her gece 
Çoğunu okutmadım.
Beni güzel hatırla 
Çünkü sevdim seni 
Herşeyini...!

Ne kadar güzel satırlar. ''Herkes kendinden sorumludur aşkta.'' Sözünü ne de güzel anlatıyor.İnsan sevince şartlandırmadan,tüm kusurlarıyla, herşeyi ile sevebilmeli.Bende öyle yaptım ''herşeyinle'' sevdim seni ama şairin dediği gibi ''Beni Güzel Hatırla'' demeyeceğim sana.

Kağıtlar yanmış olabilir ama unutma üzerindeki yazılar SİLİNMEDİ....!

Büşra ÖZDEMİR
( Sadece Okuyun başlıklı yazı busra94 tarafından 6/7/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu