Holokost ,Yunanca dan İbraniceye geçmiş tamamı ile yakılan adak demektir.


1933 yılında hükümet olan Naziler 1945 2.Dünya savaşı sona erinceye kadar gerek Almanya içi gerekse işgal ettikleri topraklarda ele geçen yahudileri, Polonya da oluşturulan "Chelmno, Belzec, Sobibor, Treblinka ve Auschwitz-Birkenau"  laboratuvar şartlarında denek olarak kullanmışlardır.


Aynı yöntemi Japonlar 731.Birim eliyle  Mançurya da  Çinlilere karşı deneysel davranmış bir çok çinliyi denek olarak ölüme götürmüştür..


Bugün İsrail in arkasındaki asıl güç ve mezalimin baş müsebbibi ABD  ,bu tür acımasız olaylara karşı antrenmanlı olarak taraftır.. Mağdurdan yana olmasını beklemek de safdillik olur.


ABD 2.dünya savaşı sonrası ele geçen   tüm bu laboratuvar sorumlularını ,yargılamadan muaf tutarak ,bilgileri karşılığı ,yeni kimliklerle ABD  menfaatlerine hizmetkar olarak diğer cenahta kullanmıştır .(pandemi pandomim şartları hazırlamak gibi ).Dünyadaki baş biyolojik savaş yöntemlerine ait " bilgi havuzu " ABD  nin elinde olarak tüm insanlığın tehdit etmektedir.


İsrail ülkesi 1948 kuruluş yılından beri "türeye türeye" dünyanın 4 bir yanından toplanan" yerleşkeci " adını verdikleri işgalcilerle, nüfusu bugün bile 10 milyonu ancak bulan Yahudilerin kendilerini 6 milyon yok edildi diyerek mazlum göstermelerine inanacak değiliz. Ki bugün Filistin in Gazze bölgesinde uygulanan toplu kıyımda uyguladıkları yöntem ve sağlık kuruluşları ile ayrımsız bebe ve kadın katliamları 6 milyonun 36 milyon bile olsa Hitler in kutsallığını ortaya koyacaktır.. Günümüzde Dünya Siyonist yöneticilerinin ,İsrail mezalimi karşısında gün yüzüne çıkan söylem ve eylem birliği Holywood eserlerinin nasıl yanlı ortaya çıkarıldığını Holokost'a ait eserlerin nasıl ısmarlama ortaya çıkarıldığına karine teşkil eder.


Hitler Ne Yaptı ? Netenyahu ne yapıyor?


Hitler ,ölenlerin ölüme gittiklerini bildiği Gaz odaları yaptı..


Netenyahu Ne yaptı?Hastaneleri içindeki yardıma muhtaç insanlarla birlikte  ölmeyeceklerini zannederken yerle bir etti.


Hitler tasarruf tedbirleri kapsamında öleceklerini bilen mahkumları bir mermiye 3 kişi sığdırarak öldürdü.. Netenyahu sivillerin oturduğu evlerin üzerine ayrımsız ve israf sayılacak miktar ve yoğunlukta yakan, yaralasa da  sakat bırakan ateş bombaları attı. .Hepsi öleceklerini bilmiyorlardı.. Hitler bugüne kadar yaşasa ve her gün bir Yahudi öldürseydi bu  vahşilik derecesine ulaşamazdı..


Hitler Komple temizlik iddiasında olsa idi coğrafyayı temizlemesi gerekirken coğrafyadan çıkan Yahudi unsurlarını belirlenen 5 adet labaratuvar şartlarında yok etmiştir.


Netenyahu ise komple yaşam alanının, sularını kesmiş ,kıtlık yaratacak şekilde giriş çıkışları yasaklamış, üstüne üstlük de ayrımsız bombalama ile tüm ahaliyi yok etme girişimini tüm coğrafyayı esas alarak gaddarlık limiti üstünü göstermiştir. 7 Ekimden bu yana tecrit edilmiş 40 km kare sahada binlerce ton bombayı, yaşayacaklarını zanneden  insanların üzerine atmıştır...


Netenyahu'nun tüm bu kendi şartlarında oluşturduğu ,öldürerek yok etmek bir ırkı komple ortadan silmek çabası Hamas ın bu kadar keşmekeşlik içerisinde kahramanlık derecesinin artmasına yol açacaktır...


Aynı anda 17 bin aynı cins hayvanı birisi öldürse ona insan denmezdi. Hamas ayrımsız komple bombardıman ile yok edilen" müslüman nufusun" sahip olduğu evcil hayvanların da koruyucusu olarak bir kahraman adayıdır..


Bir ormana bütün aslan cinsini koyup ateşe vererek tüm aslanları yakana da insan denmezdi..Küçücük bebeklerin içerisinden çıkan ve yetişecek olan aslan gibi evladları koruduğu için de Hamas ın her üyesi bir kahramandır..


Fare var ya o fare 17 bin fareyi bir araya getirip yakan kişiye de insan denmezdi. Netenyahu sen o bombalarınla arada yok olan lağım farelerinden daha tiksindirici ve insanlıkdan uzaksın


17 bin tane ağacı ya da fidanı kıran kesen biçen ya da yakana da insan denmezdi. Senin top mermilerinle ortadan kaldırdıgın agaçlar, yok ettiğin zeytinler, senin mezarında ruhunu boğsunlar...


17 bin karıncayı yakan yuvasını dağıtana benzin döküp yakana da insan denmezdi..Senin o varil bombalarınla yanıp yok olan karıncaların ahı da seni bitirecektir. İnsanlığın baş düşmanı Siyonist köpekler kendi kanınızda boğulursunız ..


Hitler sizin 5 milyon deyip de 500 000 bile olmayan Yahudileri yakarken gazlarken, kurşunlarken senden daha insandı..Ve sadece kimlikleri sebebi ile mahkum olan ve mahkum sahasında bulunanları yok etti. Sense bütün bir şehri yok ediyorsun .


Netenyahu sen insan bile değilsin..


TORUN HALİLİ

( Hitler Daha İnsandı başlıklı yazı HALİLİ tarafından 11.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.