EY DANIŞTAY
ÖZÜ DE ÇAĞIR...
  Danıştay 5.Dairesi 450 yargı mensubu hakkında göreve iade kararı verdi. HTS kayıtları olan ,tepe noktasındaki Osman KARAKUŞ  görüşmeleri bulunan ,by lock yazışma metni olanların içinde yer aldığı kimseler artık hakm ve savcı olarak görevdeler.. 
-Ayyuka çıkan Kurgusal yargısal faalyetlerini ben yapmadım.. 
-İçeri attırmayı kafaya koyduğum ehli müslümleri ,Atatürkçüleri ,ülkücüleri cezaevinden olmayacak şekilde hükümlüleri, tanık müşteki gibi göstererek  polis marifeti ile ifadelerini de ben almadım .. . 
-Adapazaı Şeker fabrikasını ihtiyati haciz kararı ile fetöcü sermayedarların eline geçmesine sebep de ben değilim ..
-TC  Genelkurmay başkanı ve ordu komutanlarını da gizli tanık savsatsı ile 5 yıl içerdede ben tutmadım ..
Peki bu karar hangi yarrama merhem oldu..250 Hayatını kaybeden insan boşuna mı gitti. 
“..Kominist görüşe sahip olduğu bilinen ve özü itibari ile devletin varlığını inkar eden bir görüşe ,mensup olduğu bilinen ve öğrencı yıllarında bu uğurda çalıştığı sabit olan kişinin, vicdanına ve hür iradesine göre hareket edemeyeceğinden Hakim olarak ataması yapılamaz “Zamanıda verilmiş Alman Mahkeme kararı(Taha Akyol makalesinden)
Her kişinin kendini ifade ve sahip olduğu fikir ve vicdan hürriyeti vardır..Hakimlerinde vardır..Diyemeyeceğiz.Mesela; Tıbben Ruhen malul olan bir şizofrenin din ve vicdan hürriyeti vardır diyerek atak zamanı denk geldiği kişiye hakim olarak müdahele hakkını olagan mı karşılayacağız..?Hukuk da İntihar bir hak değildir.Yaptırımları vardır..Sigortadan mirasçılarınız tazminat  alamaz .. Kişiyi intihara sevk eden kişide suç ortağıdır..Toplumlarında intihar hakkı yoltur..%1de olsa intihara meyil jakkı da yoktur..
Adliye yi hedef gösteren ,devletin üniter yapısını birlik ve bütünlüğünü bozan, eylemleri gerçekleştiren bir yapı, içerisinde yer almak ,yıkım görüşlerini savunmak ,suç işlemesede savunanlara maddi ve manevi anlamda destek olmak fikir ve vicdan hürriyeti kapsamında değerlendirilemez..Beraat etmesi ,mevcut kanunlara göre suç işlemediği anlamına gelsede çocuklukdan itibaren beyin yıkama ,kişilik oluşturma çabalarına denek olan kişinin toplumdaki diğer kişilerin sahip oldukları hak ve özgürlükleri hedef alan örgüte sadakat ,minnet duyma gibi fıtrattan var olan davranışların ortaya çıkma ihtimalime kurban edilemez..     
Uyuyan hücre ,şekil değiştiren hücre yapıları da örgütün varlık mücadelesi ürünlerindendir..
Bu durumda Devletin varlığını hedef almış,her defasında adliye -nülkiye-harbiye yi hedef alarak ele geçirmeyi şiar edinmiş  Fetö  örgütünün üyesi,beraat etse bile “askeyi adliye harbiye “ ilişkin göreve iadesi hukuki olmaz..
Danıştayın adliye mülkiye ve harbiye yi hedefe koyan örgüt üyesinin suç işlememiş bile olsa  iadeye ilişkin karar gelde bir daha s*k demenin öz türkçesidir…
( Ey Danıştay Özüde Çağır başlıklı yazı HALİLİ tarafından 16.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.