Dün içimizde dansözler raks ederken bugünlerde başımıza davulcu tokmağıyla vuruyor!


Dün binlerce kelime ve hecelerin içinde gezeken göz ucuyla bakmaz iken,bugün kü halimizi anlatacak kelimeler heceler kazan kaldırarak bizlerden ,biz dün kaçtığımız gibi kaçıyor!Haklılar! Dünde devasa Rahmetle Rabbim bizlere "kardeş olun birbirinize sahip çıkın" derken,bugünlerde bu aradaki mesafeleri anlatmak için kelime ve hece bulamıyoruz.

Gerçi dünlerde yapmayın etmeyin yazıktır zulümdür dememize rağmen, ne duyan oldu ne hisseden!Kendimiz sanki çaldık,kendimiz dinledik! Oysa bir adım ötesine yürümek karşıya geçerek kucaklaşmak için yürümezken,bugün bunu yapamadığımızın sancısı çeksekte,hala vakit geç değil. Yüreğimze ferahlık veren Rabbimin umuduyla doluyuz,tükenmeyiz bu umutla imanla çok şükür,inşallah...

Dün içimizde dansözler raks ederken bugünlerde başımıza davulcu tokmağıyla vuruyor! Bozguna uğramış gibi olsakta bu virüsle,gereken dersi alarak içimizde hakkın umuduyla düzlüğe çıkacağız sarılacağız inşallah.İşte halimizi anlatmak isterken bir kelime ve hece seçemezken,kelimeler heceler bu yönde yazıma mana ve anlam kattılar sizlerin gülüşünü görerek.

Cebimizde eksik olmayan maskelerle gezerken, dünkü suskunluğun ıstırabını yaşıyoruz,gerçi mazlumlara koştuk varmaya çalıştık şükür,daha fazla ses olmak için bu musibet başımıza geldi lakin gel görün kü,dündeki o laf söz anlamazlar bugünde laftan sözden musibetten hala ders almıyor,anlamayı yine son nefese bırakıyor!Ne diyeyim her şeyin iyisini Rabbim bilir,bize ne öğretirse bizler onu biliriz,vesselam,selamlarımla.
Mehmet Aluç
( Dün İçimizde Dansözler Raks Ederken Bu Günler De... başlıklı yazı kul mehmet tarafından 13.04.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.