Savaşta Şehit Vermeyen Tek Savaş, Dik Milli Duruşuyla Ticaret Ekonomi Savaşıdır.

 

Bu hayatta yönünü dik duruşunu niyetini açıkça belli ederek yaşamak, hiçbir zaman kaybettirmez hep kazandırır. Bunu bu günlerde Amerika’nın kendi çıkarı ve sömürmek için atağa geçtiği ekonomik ambargo darbe kalkışma deyin, nedeni amacı sadece yıkmak olan savaşında gün yüzüne çıkan savaştır. Savaşta şehit vermeyen tek savaş dik milli duruşuyla ticaret ekonomi savaşıdır. Milletimiz dik duruşuyla niyeti ile vatan bayrak diyerek destek vererek dik duruşuyla niyetiyle yola çıktığı şehit vermeden kazandığı zaferdir bu savaş.

Amerika denilen sömürgenin merkezi olan bu ülkenin o zavallı utanmaz insanları, hayatın her adımın kendi kararlarıyla olacağını sanarak her şeyin kendilerine bağımlı olduğu imajını vermek için, dolar kuruyla ayar yaparken, Milletimizin vatan bayrak iman sevdasının da, kendilerine bağımlı olmadığını şiddetli bir tokat ile ayarıyla öğrenmiş oldular. Bizler sadece Âlemlerin Rabbine bağlıyız, insanın refahı mutluluğu için yaşayan bu uğruda gece gündüz uyku uyumayan yol alan insanlar olduğumuzu bir kez daha ispatlayarak, yıkmak için parayla yola çıkanları yıkmış olduk çok şükür Elhamdülillah Allah c.c.sayesinde.

 

Paranın maddiyatın kölesi olmuş insanlar, imandan maneviyattan anlamaz, anlamasını beklemekte aptallık olur ve haliyle aptal olduklarını bir kez daha tescillemiş oldular. Belki dün farkında olmayışımız bugünde farkında olmayacağımız anlamına gelmez ve fark ederek, çok şükür on beş Temmuzda ve bugünlerde fark etmenin yakıcı yıkıcı tokadı ile o zalimlere sömürgecilere göstermiş ve tattırmış olduk çok şükür Milli duruşumuz ve niyetimizle Âlemlerin Rabbi Allah c.c.sayesinde…

Biz iman eden insanlar olarak, insanın her zaman ümüdiyiz ve ümidi olmaya da devam edeceğiz Allah c.c.izniyle. İslam’ın, bütün zaman ve bütün mekânlara insana söyleyecek elbet bir sözü vardır ve bizlerde buradan destek alarak söyledik ve söylemeye de devam edeceğiz Allah c.c. izni ve yardımıyla… Tüm coğrafyayı ıstırap içinde yaşatmak isteyenlere bundan sonra izin vermeyeceğiz inşallah…

Mehmet Aluç


( Savaşta Şehit Vermeyen Tek Savaş, Dik Milli Duruşuyla Ticaret Ekonomi Savaşıdır. başlıklı yazı kul mehmet tarafından 15.08.2018 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.