Bazen yaşanan aşklar unutulur  ya da unutulmuş gibi yapılır..
Sizce geçmiş herkes için geçmiş midir ? Yaşananlar kolay silinmez bilirim gerçek aşkı silmeye kimsenin silgisi yetmez evet unutulmayacak bir aşk yaşarsın , hep mutlu sonla bitmez hikayeler 
Benim ilk hikayem 2012 de başladı. Gözleri gökyüzü  mavisi olan birini sevdim alışmam için zamana ihtiyacım yoktu çoktan alışmıştım zaten ama bir hata her şeyi silmeye yetti bütün yaşananlar geçmişe kayıtlı kaldı günler, haftalar, aylar derken seneler geçti ama içimde ki o boşluk geçmedi sonra o başkasıyla gülerken , bende başkasıyla gülmeye başladım ama yinede unutamadım yada geçmişimi silmeye kıyamadım bilemiyorum unuttum diye hep kendimi kandırmışım ne yazık ki geçmiş benim için hala geçmemiş .. 
Tek Bildiğim Şey :
Geçmiş Hatırlanır Ama Tekrar Yaşanmaz...
( Geçmiş Sizce De Geçmiş Mi başlıklı yazı Berna Yılmaz tarafından 6.12.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.