Bazen kendime soruyorum..
Neden geçmişte yaşanan bir aşka takılıp kalıyorum diye ama; cevabını bulamıyorum. Geçmişte  onu çok sevmem mi yoksa hala sevmem  mi ? Cevapsız sorular işte...
Ne kadar çok sevsem de bir o kadar da korku var içimde.Onu aklımdan silmek,unutmak istiyorum ama  o kadar da kolay olmuyor.Hiç bir şey yaşanmamış gibi silip atamıyorum.
Atamam! 
Çünkü yaşadığım kendi hayatımdan bir parça. Şimdi ise yaşadığın senin hayatın, senin kararların,senin duyguların ve düşüncelerin. Sen gökyüzü gözlüm ne kadar sevildiğini, kalbimde ki yerini bilmen mümkün değil.Burası şimdi geçmişle dolu bir oda gibi hangi kapı açsam,çalsam sen çıkıyorsun karşıma.
Anıları özlemek, seni özlemekti aslında yoksa bizi özlemek mi demeliyim.

Dediğin gibi gözlerine bile bakamazken seninle konuşmak ne haddime ama şunu da unutma ! 
Bu acı geçmiyor, geçmiycekte... 

NOT: Yine duramadı kalemim seni yazmadan...
( - Geçmiyor - başlıklı yazı Berna Yılmaz tarafından 9.03.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.