Bazen nasılsın ? diye soranlara sadece 'iyiyim' dersin...
Ve o soruyu soranlar senin içini bilmeden sadece 'iyiyim' demene inanırlar. Oysa ki iyiyim kelimesinin içine saklanmış anlamları anlamazlar ya da ne bilim işte anlamak istemezler.
Şimdiler de  ise o kelimenin arkasına saklanmış kırgınlıklarım, küskünlüklerim var benim...
Ne acı verici değil mi ?
Sen aslında param parçasın , bunu senden başka kimse hissedemez ve kendi için de yaşarsın acılarını,hüzünlerini,tükenmiş olan papatya dolusu düşlerini...
Çünkü anlatınca da değişen bir şey olmuyor yine seni anlamıyorlar sadece dinlemek için dinliyorlar derdine derman olmak için değil...
Ve ben anladım ki derdine derman olan Yar değil  Yara'dandır. Artık sadece susuyorum diyordum ama susmakta yoruyor insanı be mavişim.
( İyi Değilim... başlıklı yazı Berna Yılmaz tarafından 19.04.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.