Tanıyorum.Yabancı degilsin biliyorum hissediyorum sende tanıdın.
Yalan olamaz ki gördüklerim. Dokunmuştum gezmiştik parkta oturmuş bogaza karşı gemilere bakmıştık . Aynı filimi izlemiştik sendin biliyorum eminim sendin o. Rüya mı gördüm, diyorsun, rüyada mı yaşadım ?

Bir gölge miydi , dans ederken karşımda kıvrılan . Sevişmelerimiz yalandan mı ibaretti.Ya kavgalarımız nasıl olur yalan.. Her kelimende hançerlendim kanadım kanım çekildi sana karşı kükredim eminim bunlardan. Seni aglattımm umursamaz davrandım rüya içinde rüya mı bu ..?

Ya sölediklerimiz heyy simm nerden geldi avucumun içine yıldız düşünceye kadar sevecegimm hissiz miydi?Nasıl pekii olur mu hisetmeden dökülür mü öyle cümleler yalan bu kadar rahat mı yaşanır inanmıyorum sana yalan sölüyorsun ne rüyası olamazzzzz. Olmamalı . İstemiyorummmm.

Yaşıyorum gördümm ..Yanımdaydın seni öptümm. Tenin tenime degdi titredim. Bana 'yoksun' deme, yıkma dünyamı. Gerçek mi hayal mi ne demek? Gerçek ne demek? Hayal kime, gerçek kime? Gerçekte mi mutlusun hayalde mi simm yıkma dünyamı ...Ben aglarken büyürüm, kendi gözyaşlarımı içerimm .....







( Ben Aglarken Büyürüm. başlıklı yazı Kuşdili tarafından 11/20/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.