Astronomide bir tabir, daha doğrusu bir durum vardır: Güneşinden koparılmış gezegen ya da güneşi olmayan gezegen. Tarifi imkansız bir şey. Karanlıkta öylece hareket ediyorsun, gecen gündüzün zamanın yok, uçsuz bucaksız soğuk bir ortamda sıcak bir aşka uzak...Umudun olmadan asla gerçek aşkını yakalayamayacağını bilerek... Aman Allahım!

Her gün bu hisle uyanmıyor muyuz? Güneşimize yaklaşınca ısınmıyor muyuz, uzaklaşınca üşümüyor muyuz? Ya olmasa ya kaybetsek, ya kaybetsem... Ya yıldızsız kalsam, ya yıldızım bağrımdan sökülüp alınsa ... Off güneşimi özledim. Karanlıkta kalmak istemiyorum. Sim.


Güneşe en yakın gezegen, aşkı ve soğukluğu, kibiri, kızgınlığı her şeyi ilk ve en çok hisedendir. Ben razıyım senin sisteminde Merkür olmaya, sende yok olmaya, her cellallendiğinde yanmaya. Sana pervane olmaya geldim. Anla Sim. Ben seninim.




(Adın yoksa, adımın ne hükmü var hayata.)









( Adın Yoksa Adımın Ne Hükmü Var Hayata başlıklı yazı Kuşdili tarafından 10/26/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu