...................

........................................


Sayfamda dolaşıyordum birden bir merhaba tıklamas
ı geldi.. en yakınımdı ..çok sevindim..aynı etden candan kandandık...nevar ne yoklar hemen kendini
ifade etti..biraz moral bozukluğu sorunlarını aktardı..nedendir bilmem ortalama toru topu üç kelimeydi..tamamen unutmuşlardı beni dertleri neydi onuda anlamışta değilim..çok kırıldım bana bir merhaba deyip ü
ç kelime konuşup geçişdirmesine..
geri çekilmesine..sinirlendim kendi finansını anlatdı..ben onu dinledim..amacımız bir ev yapmaktı dedi..bekledikleri varmış onuda zamana bırakmışlar..bende kendimi anlatdım..edebiyatdayım nasıl buldun!?okudunuzmu beni hiç oralı olmadı?! Herkes yazar senin yazdığını odamı  marifet dedi! dediklerimi hiç anlamadı bilene hemen yargısız infaz etti orada öylece..ben bunu çok içerledim..inşallah maşallah kelimesiyle kapadı sözlerini..anlam veremedim..yok öyle değil böyle bildiği ü
ç kelime ..anlatmaya çalıştım tüm çabalarımla.. halende anlamamazlıktan geldi..kendi bildiğini okuyordu..resmen sende kimsin...yazdıklarının alayını bende aktarırım çok bilmişlik tasarladı bende varım yazar  ..yazarımda.. bilgelik tasarladıda..oysa zamanı yokmuş kendince bahaneler uydurdu.... bende kibarlığımdan edebiyat dilimi anlatamadım dona kaldım karşımdaki tepkisini koymuştu en acımasızından..oysa bir kutlama onayı bekliyordum en yakınımdı..bukadarmı  elden yüzden düşmüştük kendini bir yerlere otutdurdu...inşallah maşallah çok avalladım..kırdılar beni kanadımı kırdılar..
çaresizdim..bana ilaç gerekti oda yine yetersizdi tek çarem.. sıkıntılarımı  sadece yazmakta buldum...oysa  beni çok kırmıştı buna çok içerledim..anamı anlatıyorum Şiirlerimde yazılarımda..bacılarım dedim..ben anlamam senin edebiyatından..
anlamıyordu! çok met eyledim edbiyat dilimizi.. ara arada ailemizi anlatığımızı  söyledim..kulağı  ya sagırdı! yada Türk Diline karşı düşmanlığı vardı..her defasındada inşallah maşallah! oysa kendilerini unutmuşlar değer yargılarıda kalmamıştı! çekildim meskenime .. içerledim yaptıklarını ...sonra düşündüm bunların kendilerindende haberleri yoktu..saldım çayıra mevlam kayıra..oysa ben  bir denizdim. oda göldü oysa ! kader ağlarımızı  örmüştü nedesem fayda vermedi!  oysa ne çabuk unuttunuz kendinizi kendi değerlerinizi soruyorum sizlere?!
aynı KAZANDA kaynayan aynı yemeğe güle eğlene kaşık çalardık...oda beni yutmaya çalıştı!? albukaya aldı! bense sindiremedim ona cevap olarak nacizade gönlümden geçenleri hak yerini bulursa POSTALIYORUM:  Trafikte sıkışıklık olmaz kanımcada..hanım hanım canımdanda olsan haksızsın bunu bilesin! haksızsın inşallah maşallah soruyorum sana arpa ekmeğimi yedin! bu kadar kendi değerlerinden uzaklaştında davranışlarıyın edepsizleştiğini bilene anlamadın!? bunu sana nasıl anlatayım yar
ım  bir kanat bıraktın bende hemide en arızalısından ne oldu size söylermisin!?

kendi ana dilinden bu kadarm
ı  utanıyorsun!? hadi oradan ne kadar satılmışınız ahmak sizleri..anama babama şikayet edeceğim yollarınızı  saptırdığınız  için.. çünkü biz aileydik..biz babamın anamın çocuklarıydık..bundan gayrı  gerisi sizlere kalmış! burada yollarımız ayrılmış hadi bana eyvallah! sizlere üfürme zamanı?!  çokta yakışıyor size! insanlar hakettiği değerleri yaşıyorlar...ömrü boyuncada!
 benden bu kadar SEVGiMDE kalmadı  sizlere bundan GAYRI sizlerin hesabınza aklımda ermiyor GAYRI HADI GAYRI YOLUNUZ AçIK OLSUN BUNDAN GAYRI NE KALDIki hadi kolay gele ! sizde bir gün anlarsınız çok geç olmadan hatalarınızı  iş  işten geçmeden!! sözün bittiği yerdeydimmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

17.03.2015 "Dönü
ş Korkmaz"

( Riyakarlık Diz Boyu Olmuş Bu Alemde Üc Kelimede Çok Kırıldımçok Şey Anlattı başlıklı yazı Mosell 07 tarafından 20.03.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.