DÜŞÜNECEKSİN ÖNCE
Ağlamakla dua ile olmaz arkadaşım sevgili halkım Meclise kimleri soktuguna bakacaksın .Sonra senı yönetenlere ülkendeki ölümlere sokaktaki açlara,hapistekı konuşan onurlu insanlara.
BU vatan için çalışanlara ve nasıl önlerine barikat çekildiklerine.
Soracaksın kömür için oy veren vicdanına ..sonra mendil ıslatacaksın göz yaşınla ..oturup dua edeceksin ...
Sonra döşeyeceksın şiirleri yazıları kahırlı gazellerini..Önce bak bakalım ne yapıyorum diye aynada kendi suratına bakma cesaretin kaldıysa.
Bu gün bu acı KÖMÜR ..Dün çocuklardı ,şehit polislerdi askerlerdi işçilerdi öğrencilerdi..Daha dün annelerdi emeklilerdi yarı aç yarı tok yaşamaya mahkum ulkemde..
Ve meclistekilerin emeklılık süreçleri ne oldu ..Sağlıkta kaybettıgın hakların ,Ya egıtım Ya gençler okumak için çalan çırpan ...Sokak çocukları sokaklar dogurmuş gibi nerdeler ?hangısını çözüme ulaştırdı Meclise soktukların 
Hanı yolsuzluklar gemicikler kutular ..
Aglamıyacaksın arkadasım ucuz kahramanda olmayacaksın ondan çok var benım ulkemde..
Soracaksın cevap isteyeceksın arkasında duracaksın sonuca odaklanacaksın düşüneceksin haklarını savunacaksın ..öyle bir iki gun yazıp aglamakla dualarla avaz avaz zılgıtlarla durmuyor ölümlerrr ..
Diyeceksin ki 
Biraz şeref biraz insanlık biraz sevgi varsa vıcdanlarınızda sorumlusu çıkıp istifa edecek ..bu hükümet bu ayıpla nasıl ibadet edecek allaha niyaz edecek SORACAKSIN
Buna kader diyenlere emekçi işci köylu kardeşim diyenlere 
Meclisin deri koltuklarında uyuyanlara seçilmişlere
Gözlerine baka baka istifa diyeceksin

Sonra aglarsın Sonra dua edersın Sonra kahramanlık yazılarını şiirlerini yazarsın Kömür Çocuk Düzen dersin
Burdaki duyarlı arkadaslar 
Kan ihtiyac duyurularını duyurmak bu gun yazacagınız en güzel şiirler 
UNUTMAYIN ÇALIŞMAK ŞİİRDİR ZATEN

Balık hafızamız işlemeden DÜŞÜNÜN bir kaç an

Yeşim demirelli
( Düşüneceksin Önce başlıklı yazı yeşimce tarafından 14.05.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.