Bir insan niçin şairdir ? Hiç düşündünüz mü ... Şiir yaza bildiği için mi ? Yoksa yazı yazmayı bildiği için mi ? Hiç biri elbette. Kaç insan gördüm duygusuz,soğuk,donuk belki ruhsuz...
  Bir insan nasıl şiiri sevmez,nasıl şiir de ne demek istediğini anlamaz . Bu kadar aşşağılık mı bu sanat anlamıyorum bir küfür gibi bir şairin şiirlerini okuduktan sonra alıp bir kenara atmak ne demek hiç düşündünüz mü eğer o şairi öldürseydiniz daha iyiydi belki de. Ahh bilmezsiniz ki şiir bir sanatçının evladıdır, Çünkü şu donuk bedenimiz de tek işe yarayan yanımız duygularımızdır onları da hiçe sayarsak daha neyimiz kalır. 
Bilmezler ki bir sanat bin gözyaşı belki bir umut yada bir sevda. Çiçeği bilmeyen bir insana güzelliği sormak gibi bir şey bu ! Sanat aslında öylesine değerlidir ki. Örneğin bir Mona Lisa'nın resmini koca tır ile korumalarla bir müzeden başka müzeye götürülürken oysa bir organ bir hastahaneden başka bir hastahaneye sadece küçük bir araba ve tek bir kurye ile korumasız götürülür işte sanat ! Oysa her zaman sağlığın önemli olduğunu söyleriz , böyle insanlardır asıl bizlerin (sanatçıların) hayranları takipçileri.
En büyük sevgilerimi onlara sunuyorum. Bizlere (sanatçılara) değer vermeyen arkadaşlarımıza da her şeye rağmen teşekkürlerimi iletiyorum .  


Gizem TORUN
( Değere Değer Verilmeli başlıklı yazı Gizem TORUN tarafından 31.05.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.