ÖLÜM

Bazı insanlar vardır . Yazmaya korkarlar .Bazı insanlar vardır benim gibi sürekli bir takım düşünceleri yazmak isterler . Hayatta ne olacağımız belli değil . Ölüm denilen kavramın sadece 4 harften ibaret olmadığını her an her saniye yanı başımızda beklediğini ben bugün anladım . Ölümden korkuyor muyum ? Galiba ben bu sorunun cevabını bilmiyorum . . . Korksaydım Ölümü istemezdim . . . Korkmasaydım bu kadar ağlamazdım…Karışık bir durum yani . Aslında Ölümden korkmuyorum … Sadece sevdiklerimden ayrılacağıma üzülüyorum . Bu yüzden Ölmek istemiyorum . Ki Ölsem de sevdiklerim arkamdan kaç gün ağlar ? Tartışılmaz..!

Aslında herkes gibi bende merak ediyorum Ölümü ? Bir yandan korkuyorum … 4 harfli bir kelime neden bu kadar karışık ? Neden insanlar Ölüm denilince korkarlar ? Acaba Ölümden korkmayan tek ben miyim ? Eminim değilimdir !

Bir rüya görmek isterdim . Rüyada saniye saniye Ölümü yaşamak ve tüm benliğimle ölümü hissetmek . . . Tam musalla taşına kafamı çarpınca uyanim ve Ölümü tatmış gibi yaşayim . Sizde istemez miydiniz böle bir rüya ? Gerçekleri gösteren tek rüya ! Ama eminim o rüyanın gerçek olmasını istemezdiniz .
Size bunları neden yazıyorum inan bunu hiç bilmiyorum … Elimde kalemim düşüncülerim kendiliğinden kağıda akıyor . Düşüncelerimin benliğinden korkuyorum . . . Bu zamana kadar söylemek isteyip de söyleyemediğim o kadar çok şey var ki sayfalar yetmez anlatmaya..
Çok merak ediyorum … Acaba Ölüm mü zor ? Yoksa Ölüm sadece benim gözümde mi basit ?

( Ölüm başlıklı yazı pemberüya tarafından 5/30/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.