Bazen insanlardan köşe bucak saklanmak istediğimiz olur sessizliği ararız kendimizi dinlemek isteriz ama o huzuru nedense bulmamız kolay olmaz. Çünki çalışırız ve kazançtan daha önemli olan şey manevi duygulardır.Sadece ormanlık bir yer tahtadan bir ev ve kuş seslerine kim hasret kalmaz  ki…

Bizler ilk önce hedeflerimiz için bir yola gireriz  gerçekleştirmek için çaba verirken yorgunluğumuz bizimle uyur bizimle uyanır olur.Zaman hızla akıp gider , önümüze okadar yürekli insanlar çıkarki küçücük bir gülümseme o yorgunluğa tohum serper yeniden canlanır her şey . Kimin hayatında zorlukları yoktur ki zorluklar karşımıza çıkmasa engeller aşılmasa hedefimize ulaşabilirmiyiz?

Çalışan demir pas tutmaz diye bir söz vardır şöyle düşünüyorum ki ; nice insanlar gerçek anlamda hayatını yıllarını çalışma hayatına adamış ancak manevi duygular hep bir köşede bu anlam karşısında da bizler buna işkolik deriz işine okadar bağlıdır ki bazen gözünün önünde duran gerçekler görünmeye bilir ve de duygular askıya alınabilir….

pınar çalgan--2013

( Askıda Kalanlar başlıklı yazı ÖMRÜM tarafından 3/15/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.