1.mayıs.2024 pertevniyal lisesi-vefa lisesi  kardeşliği

Üç silahşörler Ve dartanyan

Oynayanlar

Atos  Müjdat g.   Portos  uğur d. Aramis kemal s. Dartanyan metin a. Dartanyanın kardeşi zeki a.

 

Dartanyanın kardeşi  bozdoğan surlarında gezerken Bizans tekfuruna ait olan bir taşı ms.01.05.2024 tarihinde vefa lisesi bahçesinde dolaşan aramisin kafasına atar.dartanyanın kardeşi ve aramis tanışırlar.aramis o aralar gündüz vefa lisesinde okumaktadır.oğlu ali'nin bez parası için iş aramaktadır.dartanyanın kardeşi  devekuşu kabere adlı işyerinin ortağı olduğunu ve dartanyana haber vererek iş için kendisine döneceğini söyler.işyerinin taksimde olduğunuda fısıldar.aramis neşe içinde kadim dostları atos ve portosa müjdeyi verir hepsi çok sevinirler.dartanyan pertevniyal lisesi mezunlarına hazırladığı üç silahşörler oyunu için provalara başlamıştır.dartanyanın kardeşi oyunun her şeyi ile ilgil ve tek yetkili aynı zamanda yedek oyuncudur.aramis sayesinde atos ve portosuda tanıyınca herşey hazırdır.atos ve portos  doğuştan yetenekli olduklarını  dartanyanın kardeşi  bir bakışta anlar ve kadro tamamdır.oyun ms 01.05.2024 tarihinde prömiyer yapacaklarını ilan ederler ne vefa liseliler ne pertevniyal liseliler  bozdoğan kemerlerini aşamazlar. Taksimde bulunan tiyatroya ulaşamazlar.başka bir zamanda başka bir oyunda buluşmak üzere ayrılırlar

Bir büyüğümüz ne demiş istanbulu kaybeden türkiyeyi de kaybeder demiş.

Başka bir büyüğümüz ne demiş İstanbul sağlık gibidir kaybedersen,geri gelmez demiş.

Başka bir büyüğümüz nedemiş ben hayatımdan memnunum iktidar olmak bizi bozar elimize floş ruvayel versen, bozar dört kart isteriz..dörtyıl daha sabret emeklilerim benim canlarım.

Bu hikaye proje olarak sunuldu.değerli büyüklerimiz ikna edilerek.gerçekleştirilebilir.klasik olur klasik.

( Üç Silahşörler Ve Dartanyan başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 5/2/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.