NİYETSİZ  ADAM KÜRDANINI CÜZDANINDA TAŞIR

 

 

Tramvayda eşimle giderken.Somalili sığınmacı kadınlar koltuklara kurulmuş,bir koltuk boş, boş olan koltuğun yanında bir adam oturuyor.eşim o koltuğa beni oturttu.Kendi ayakta kaldı.Bende bu sığınmacıları içimize alanları saygılı bir şekilde eleştirdim.Yanımda oturan  cüzdanında  kürdan taşıyan adam, kötü kötü baktı.Bende durumdan rahatsız olduğumu bakışlarımla kendisine belli ettim.Mubarek ramazan çevreyi kontrol etti.Cüzdanından kürdan çıkardı gerekli temizlemeyi yaptı.Gittiği yerde terslik olmasın diye olduğunu tahmın ediyorum.Bu tiplerin cebinden misvak bile çıkabilir.Takiyeciler.

 

 

ÖLÜ HAYVAN KÜLÜ MÜSÜLAJA İYİ GELİYORMUŞ.

CHP nin Sarıyer belediye başkan adayı sizi tv de dinledikçe şaştım kaldım.Sahipli veya Sahipsiz hayvanlar için mezarlık vaat etmeniz hiç hoş olmadı.biz o kadar Kremetoryum işine girdik.yatırım yaptık.urne imalatı filan mezarlık falan ne iş  mezarlık için ayırdığınız arsayı yarı yarıya kırışalım gece kondu yaptırırız.ölü hayvan külü müsülaja iyi geliyor diyorlar.  Teklifimi kabul etmezsen sana oy yok.

 

MISIRDA’Kİ DEDEM ÖLMÜŞ 

 

Mısırdan avukat aradı deden öldü miras kaldı.Haber vermek için aradım dedi.Nil kıyısında 600 villa İki adet Tahrir meydanı bir adet mısır koçanı,işlemler için para lazım dedi hemen gönderdim.Herşey hazır olunca arayacak tapuları almaya gıdeceğim.Köpek balığı hukuk bürosu Tahrir meydanında  kime sorsan gösterir dedi.

( Niyetsiz Adam Kürdanını Cüzdanında Taşır. başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 26.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.