SIRTLAN,KURT,TİLKİ,ÇAKAL HİKAYELERİ

Çevre Dostu ve Doyurucu,Lezzetli,Süt Kuzusu imalatı yapılan makinamızı üretime geçirmek üzere çalışıyoruz.Kolonlanmış kuzunun kanından elde edilen dokudan elde edilecek ve üretilecek yoğurt mayası gibi,süre geçtikçe hamurun kabarması gibi düşün civciv kuluçka makinesi gibi düşün,güve kelebeğinin oluşumu gibi düşün. Kültür mantarı yetiştirmek gibi düşün.Çinliler yapmaya çalışıyorlar fakat biz yaptık.Yakında sertifikalarını piyasaya sunacağız.Yerli Ve Milli makinemiz.yurt dışı ve içi teşvik arıyorum.Bulunca başlıyorum.

Süt Danası Makinesi’de aynı tarzda çalışacak kuluçka makinesini üzerinde islami kurallara göre imal edilmiştir.diye uyarı yazısı olacak.Borsa’da kayıtlı olarak faaliyet göstermek düşüncesindeyim Kendi etini kendin üreteceksin et fiatları düşecek.Gut hastası olmayan emekli kalmayacak Hastayım ama karnım da gözümde tok ,devri yaşanacakKasaplar,Celepler vakit geçirmeden sıraya kayıt yaptırın hisse senedi alın.sertifika alanlara öncelik sağlanacak.yurt içi ve yurt dışı teşvik arıyorum.Bulunca başlıyorum.

 

At yarışları Kripto para ile oynanacak,Gazi Koşusunu bilen yarışseverler altın nal ödülü alacak,günün anısına.bilenler dört kişiden fazla olursa diğer bilenlere kazanan atın kuyruk teliden bir adet verilecek anı olarak.Bu hayat şartlarında asla at sahibi olamayacak meraklı at sever vatandaşlarımıza anı olarak ve moral olarak gerçekleşecek bir projedir. Kripto işi ile meşgul olan kişi ve kurumlara ilgilenmeleri halinde ciroları ve sirkilasyonlarını arttırıcı bir projedir.Yurtdışı koşularındada uygulanılacak geniş kapsamlı bir projemdir.Kazanan safkan’la fotograf çekilmesi sağlanacak.

 

Yapay zekaya sordum.ne iş yapmamı tavsiye edersin yapay dedim.Krematoryum işine gir yapan yok, çok kazanırsın,yanına birde urne atölyesi  kurdun’mu oldun Holding .ölü insan ithal et, kül ihraç et kazan, ülkeye’de kazandır.Sende kazan, ihraç edilmek kaydı ile sattın’mı kdv  muhafiyeti de var. Bütün asya’ya ihracat yapacağız.Hatta dünya’ya.,kendi vatandaşlarımıza kampanya yapılacak ücretsiz hizmet yapılacak. Yalandan kim ölmüş projesi.

 

LÖSEV vakfına bağışta bulunmak kaydı ile bu hikayem okunabilir.

Bağışta bulunanlara sudi arabistan’da başlayan İstanbul  fatih’te biten bir sakalı şerif macerası hediye edilecektir.Bu hikaye tamamen gerçek değildir.Fakat renkli ve mantıklıdır.

 

( Sırtlan Kurt Tilki Çakal Hikayeleri başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 12.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.