Sıcak yaz günüydü,susamıştı,kavşağın sol  tarafındaki zincir marketlerden  birisine gözü ilişti ve dörtlü lambalarını yakarak  aracını köşeye park etti.

Koşar adımlarla markete girip iki paket sigara,yolda atıştırım diyerek birkaç çikolata ve buzdolabından su alıp hesabı ödemek için kasaya geldiğinde,karısının dediği aklına geldi:

"Demlik içi çay süzgecini unutma!"
Sordu  kasadaki görevliye:
-Çay süzgeçlerini  nerede bulabilirim?
-Üst katta züccaciye   reyonumuz var  beyefendi,orada bulabilirsiniz.

Adam çıktı üst kata telaş içerisinde  ancak aradığını bulamayınca öfkelendi, merdivenlerden başını uzattı ve sesini yükselterek:
-Bulamıyorum nerde bu süzgeç?
-Dikkatli bakın beyefendi, köşelerde bir yerlerdedir.

Aradan iki üç dakika geçmişti ki dışardan korna sesi duyuluyordu,aracını hatırladı,ceza ödemek istemiyordu trafiği  engellediği için vazgeçti süzgeci almaktan ateş püskürüyordu.

Kasadaki  görevliyle atışmaya başladı:
-Sizden başka kimse yok mu  koskoca markette?
-Var, malzeme taşıyorlar eğer beklerseniz arkadaşlar yardımcı  olur.
-İstemiyorum kalsın,siz neden yerinizden kalkıp yardımcı olmuyorsunuz,işim gücüm var benim onların gelmesini mi bekleyeceğim?
-Ben istesem de kalkamam.
-Neden,çivilediler mi yoksa yapıştırdılar mı seni koltuğa?

Çocukluğunda geçirdiği kazadan dolayı yürüme yetisini kaybetmiş ve sağ bacağı dizden kesilerek protez takılmıştı.
( Engelli Olma başlıklı yazı berberce tarafından 6/12/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.