şimdi hangi kalabalığa düşse başım omuzlarımdan ayrılıyor kollarım. nereye adım atılsa bilekleri kesiliyor ellerimin. sıra dışı bir yalnızlık, sırası dışa dönük bakışların en kıytırık kanlı kanser tıksırışlarında. 
anlamayı unutuyor bazı, beynimin en kıvrımlı lopları. hatta kekremsi bir tat alıyor dilim, damağına dolanırken biraz seri biraz serseri.  
içi dışına çıkıyor odaları yüreğimin, sana dönük mesela kan damarlarım, sinir ve tahrik uçlarım, tahrip edilmiş bir özveriyle. serum lastiği sarıyor gırtlağımı. nefes kafi sayılmıyor ölmenin ebediyet serzenişlerinde. karalıyorum parmak uçlarımı, çiziyorum bedenine bendeki yuvanın diğer eskizi gibi. 
bugün irtifa kaybediyor dengem, yere ramak kala gövdem. kapatıyorum gözlerimi, yerde, en dipte hançerli gözlerini saplıyorsun göğsümün en canımı aldığın yere. 
hoşça kal bakışım, son nefesimde bakışım saplandı gözlerine......

erkan ulusoy....

11:27
16.09.2013
( Hoşça Kal Bakışım başlıklı yazı e.u tarafından 16.09.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.