Bu  günde  böyle  başladı ,allah sonunumuzu  hayır  etsin diyelim.Sizlerle  paylaşacağım şeyler ; belki benim yaptığım hatalardan belki  de kısa bir süre diye  bildiğim arkadaşlıklara dayanarak  yargısız  infazımdır.Üzüntümün sebebi  10  yıla yaklaşan arkadaşlığımı,dostluğumu  zedeleyen insanlara  bu günki döktüğüm gözyaşlarının hesabını  sormak değil ben bunu allaha  havale ediyorum  fakat  ben dersimi aldım sizlerde  konuştuğunuz insanlara dikkat edin ki zarar görmeyesiniz.
          Kızğınlığım ,kırğınlığımsa  beni  dinlemeden  üzen  arkadaşımadır .Cahil değiliz  diye düşünüyorum  bu arada  cahilliğin okumakla değil yaşamakla  önüne geçilir bunu öğrendim .Eğitim şart  fakat   eskilerin bir sözü vardır ;babanın oğluna  oğlum kaymakam olmuşsun  ama adam  olamamışsın diye  ...
           Bu  güne kadar  kırdığım ,üzdüğüm  dostlarımdan özür  dilerim .Sendeyaz  bana  iki  satırla  başladığım adımlarımı şiire  dönüştürmemi sağlayan dostlar   kazandırmıştır.İki  gün sonra doğum günüm  bana  bu  güzel hediyeyi  gözyaşlarım olarak verdikleri için teşekkür ederim .
                 
                        
 
 
                     
( Sitemimdir başlıklı yazı nazlı can tarafından 1.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.